Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A sógornőm miért nem szégyenlős?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A sógornőm miért nem szégyenlős?

Figyelt kérdés
Amikor náluk vagyok, simán előveszi a mellét, és megszoptatja a kisbabájukat. Csak akkor vonul félre, ha valaki, nem családtag is ott van. Tudom,hogy a szoptatásnak semmi köze az erotikához, de elég furcsa úgy beszélgetni, hogy közben látom a cicijét. Ráadásul elég nagy van neki. A bátyámat se izgatja, hogy az egész család látja a felesége melleit. Másnál így működik ez?
2011. febr. 26. 16:42
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tök normális. Ő van otthon, nehogy már bujdokolnia kelljen a saját házában ha meg akarja etetni a gyerekét! Ha zavar, kimész a szobából azt' csókolom. Nem arról van szó, hogy kiül egy forgalmas utcára és ott dobálja a melleit, hanem otthon eteti a babáját.
2011. márc. 3. 20:13
 12/23 anonim ***** válasza:
Szerintem azért nem kéne elővenni mindenki előtt. Nő vagyok de nekem ez akkor is fura. Nem akarom hogy emberek lássák, ahogy előkapom a mellem és a rokonaimra hát még idegenekre (mert egy sógornő akárhogy nézzük igazából nem vérrokon ugyebár) sem vagyok kíváncsi. Elnézést de ha valakit ez feszélyez akkor nem törik le senki lába ha átmegy egy másik szobába etetni.
2011. márc. 3. 20:21
 13/23 anonim ***** válasza:

Azért, mert manapság mindenféle mozgalom indul, hogy a nők igenis szoptathassák a gyereküket ott, ahol csak szeretnék, hisz ez a világ legtermészetesebb dolga...

Igen, ez valóban egy nagyon természetes dolog, de nem tartozik idegenre.

A szex is természetes dolog, mégsem csináljuk a metrón rengeteg ember előtt...

Szerintem beszéld ezt meg a bátyáddal, mond meg neki, h téged egy kicsit úgymond zavarba hoz, hogy látod, amint a sógornőd megszoptatja a gyermeket. Kérd meg, hogy esetleg, mikor együtt vagytok, nem tenné e meg, h arra a pár percre félrevonul...

Nem tudom, hogy mi lenne ennél jobb megoldás... :S

üdv. 23/N

2011. márc. 3. 20:50
 14/23 anonim ***** válasza:

A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 20:13

Ennek a kedves kommentezőnek tennék fel egy költő kérdést.

Ha otthon vagy, és átjönnek a rokonok... Te pedig megkívánod a férjed...egyből nekiesel és ott a többiek előtt szeretkeztek egyet? Hisz te otthonod..a többiek meg menjenek ki a szobából, ha zavarja őket.

Én megértem, h a kisbaba etetése nagyon fontos...én is anyuka vagyok, de soha nem hoznám olyan kellemetlen szituációba a hugom párját, hogy mikor átjönnek hozzánk, akkor előtte előveszem a mellem és megetetem a bébimet...

Ennyi... nem tudok többet hozzáfűzni...

Esetleg még annyit, hogy, ha a sógornő is ilyen véleményen van, hogy "nehogy ő vonuljon már félre, hisz az ő otthona" akkor kérd meg, hogy esetleg szóljon mielőtt szoptatna, és akkor Te magad vonulsz félre arra az időre...

:) üdv.

2011. márc. 3. 20:54
 15/23 anonim ***** válasza:
Én azon a véleményen vagyok, hogy inkább valaki szoptassa a gyerekét a buszon, minthogy végigüvöltse a gyerek az utat. Mert ugye lehet mondani a picinek, hogy nyilvános helyen nem szabad, de ha akkor éhes.
2011. márc. 3. 21:22
 16/23 anonim ***** válasza:
Cumisüveg? :)
2011. márc. 3. 21:33
 17/23 anonim válasza:
Szerintem tök prűdek vagytok! Egy babának ugyanolyan joga van ott és akkor jóllakni, amikor éhes, mint ahogy a felnőttek is az utcán fagyiznak, rágcsálnak, vagy gyorsétkeznek. A szoptatás a világ legtermészetesebb dolga, örülni kell annak, ha valaki meri vállalni, hogy szoptat. Én is megetetem a babámat bárhol, eddig rám még csak mosolyogtak, senki nem nézett megvetően. A szoptatást és a szexet pedig hülyeség egy napon említeni.
2011. márc. 3. 21:34
 18/23 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem meg a szex és a szoptatás ugyanolyan intim dolog, és azért mert nem szólnak meg az utcán érte ne hidd hogy minden mosoly őszinte.
2011. márc. 3. 21:36
 19/23 anonim ***** válasza:

Nem értem mi ezzel a gond?

Az a probléma, hogy a magyarok túl prűdek.

2011. márc. 3. 21:40
 20/23 anonim ***** válasza:

Igen, én ugyan úgy megetetem a bébimet, hisz mint említette valaki, ugyan olyan joga van a táplálkozásra.. De cumisüvegből teszem ezt az utcán, a buszon, a villamoson. Egyik oka ennek az, hogy nem akarom mindenkinek mutogatni a mellem, sőt még anyukám előtt sem szoptatok, mert annyira intimnek érzem ezt. Csakis a férjem láthatja. A másik ok az, hogy tisztában vagyok vele, hogy sok embernek okoznék ezzel kellemetlen perceket...

Tökéletesen egyet értek azzal, hogy nem minden mosoly szinte... !!!

Illetve, ha emiatt prűd vagyok, akkor bátran vállalom!

üdv.

2011. márc. 3. 21:56
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!