Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Túl nagyok az elvárásaim?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl nagyok az elvárásaim?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy komoly kapcsolatot, de ha közelednek hozzám, eltaszítok mindenkit.Ez talán azért van, mert ha találkozom valakivel akkor rögtön éreznem kell azt, hogy igen ő az.Lehet, hogy nagyok az elvárásaim: okos, intelligens maximum 25 éves, magas, sötét hajú,szemű párt szeretnék magamnak akinek nem a bulizás a legfontosabb az életében, céltudatos, határozott és nem csal meg fűvel fával, önmagamért szeret, nem akar beleerőltetni semmilyen szerepbe. 18/l
2011. febr. 26. 01:52
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Ezek teljesen normális elvárások.
2011. febr. 26. 01:58
 2/21 A kérdező kommentje:
Mégsem találok magamnak párt:S
2011. febr. 26. 02:00
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudod, hogy milyen embert szeretnél magad mellé, akkor nem eltaszítod azt aki közeledik és nem megfelelő számodra, csak felismered, hogy az az ember neked nem megfelelő és ezért nem éri meg komolyabb kapcsolatba lépni vele. Nincs ebben semmi rossz.
2011. febr. 26. 02:01
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Én sem találok magamnak párt,mégsem hiszem,hogy bennem lenne a hiba. :)
2011. febr. 26. 02:06
 5/21 A kérdező kommentje:
Kezdem magányosnak érezni magam.A barátaim/barátnőim nagy része boldog párkapcsolatban élnek, és ezt látva elgondolkodtam rajta, hogy talán velem van a probléma.
2011. febr. 26. 02:09
 6/21 anonim ***** válasza:
Jaj,ne hidd ezt! Semmi probléma nincs veled! Teljesen normális,hogy egy ilyen fiúra vágysz! Előbb vagy utóbb Te is meg fogod találni a párod. :) Mert a kérdésed,és a válaszaid alapján rendes lánynak tűnsz. Hidd el,van,aki pont ilyen lányra vágyik,mint amilyen Te is vagy :) Csak még nem fedeztétek fel egymást. :) Fel a fejjel! :)
2011. febr. 26. 02:15
 7/21 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2011. febr. 26. 02:18
 8/21 anonim ***** válasza:
Igazán nincs mit,szívesen segítek. :)
2011. febr. 26. 02:21
 9/21 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is ugyan ezek az elvárásaim csak 2 dologban különböznek abban h tőlem legyen alacsonyabb és valamivel fiatalabb vagy velem egy idős.

Nekem lassan 5 éve nincs senkim és próbálom megtalálni a hozzám illőt, de nem találom.

Ezért kezdek kicsid depressziós lenni meg kezd kialakulni bennem a kisebbségi komplexus. Lehet valamit rosszul csinálok vagy a lányok akikhez próbálok kicsit közelebb is kerülni nekik nem tetszem és ezért kezdem azt gondolni h velem van a probléma.

Tudom ezzel nem a kérdésedre válaszoltam.

De én már úgy állok a dologhoz h nem is igazán erőltetem a dolgot persze szívesen ismerkedem másokkal csak nem az a tudat él bennem h minden áron párt találni, de azért reménykedem h egyszer rám is rám világít a szerencse. :-)

19 éves fiú

2011. febr. 26. 03:14
 10/21 anonim ***** válasza:
Ja és az előző kommentemből kimaradt h egyáltalán nincsenek nagy elvárásaid és semmi baj nincs veled. Ne változz meg, minden elvárásod amit leírtál úgy jó ahogy van :-)
2011. febr. 26. 03:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!