Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A pasik mért lusták a szexben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik mért lusták a szexben?

Figyelt kérdés

Eddig 4 sráccal voltam,és egyetlen egy vitt el az orgazmusig.

Ők elmentek mindig,mert olyan nem volt hogy nem vittem el valakit.. de amikor elélveztek,nem tettek semmit azért hogy én is elélvezzek. :S Minden srác ilyen??

2011. febr. 25. 21:18
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Én már idősebb nő vagyok.Visszagondoltam.az orgazmusom fiatal koromban csak rajtam múlott.Nem sokat tettek érte, inkább magukból és a filmekből indultak ki, azt hitték az kell egy nőnek.Aki igazán szeret és összehangolódtok több hónap után, esetleg tapasztaltabb, idősebb, az biztos eljuttat a csúcsra.A fiatal pasik ilyenek sajna.
2011. márc. 10. 08:50
 22/24 Titokgazda ***** válasza:

Kedves kérdező!

Problémádra a megoldás:

egy privát e-mail dobás.

2011. márc. 10. 09:47
 23/24 A kérdező kommentje:

Hát de ááh :D

Gyűlölöm a szerelmet,a kapcsolatokat,az érzelmeket,a virágokat... úristen. Lehet furcsa vagyok,és változni fogok,de én komolyan igy akarom leélni az életem. Szex,szex,szex,szex! :D Nem csináltam eddig még... " ismeretlenekkel..." igaz volt már pár szexpartnerem,ami csak szex volt,de őket is ismertem már eléggé régóta.

És oks,hogy nem fog egy egy-éjszakás kalandban simogatni egy pasi,meg csókolgatni... meg egyebek... :D De azért oda tehetné magát,ha már én "odateszem". . .

2011. márc. 10. 21:03
 24/24 IQnindzsa ***** válasza:

Kérdező... olvasva az utolsó hozzáfűzésedet... Nos. Ahogy már mondták a többiek, valószínűleg peched volt.

Én az egyéjszakás kalandjaimmal is mindig maximálisan odaadó voltam és szerintem a normálisabb pasik mind azok. Általános tendencia ,hogy a fiatalabb kölykök ,túl éretlenek ahhoz ,hogy normálisan közeledjenek egy nő igényeihez. Egyszerűen nem értik meg a kölcsönösség fontosságát.

Amit írtál arról ,hogy el akarod választani az érzelmeket az testiségtől, az is teljesen érthető. Én is átestem hasonló időszakon. Viszont rá fogsz jönni idővel ,hogy az igazán emlékezetes szeretkezések olyan emberekkel voltál akikhez érzelmek, mély érzelmek fűztek. Én már egyáltalán nem élvezem a 'csak' szex dolgokat. Annyira üresek...

Na de akkor összefoglalva a szófosásom : Ne gondolkozz a rossz szerető pasikon. Keress jó szeretőket. Ne nézd le az érzelmeket mert egy idő után úgyis hiányolni fogod. :P

2011. márc. 11. 12:39
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!