Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A pasik mért lusták a szexben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik mért lusták a szexben?

Figyelt kérdés

Eddig 4 sráccal voltam,és egyetlen egy vitt el az orgazmusig.

Ők elmentek mindig,mert olyan nem volt hogy nem vittem el valakit.. de amikor elélveztek,nem tettek semmit azért hogy én is elélvezzek. :S Minden srác ilyen??

2011. febr. 25. 21:18
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Ez is bizonyítja, hogy olyannal kell lefeküdni, akit szeretsz.
2011. febr. 26. 09:53
 12/24 A kérdező kommentje:

a szex csak szex. :D nem kell mindig olyannal lefeküdnöm akit szeretek... csak végre lehetne egy olyan pasi aki ugyanúgy figyel rám,mint én rá.

Ja és nem akarok szerelmes lenni,meg komoly kapcsolatot se akarok.

De szexre szükségem van. :S

2011. márc. 9. 23:52
 13/24 anonim ***** válasza:
az én barátom nem ilyen, sőt :D ha elmentünk nem befordul és alszik, hanem álomba simogat meg puszilgat :)
2011. márc. 10. 00:16
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Az egyéjszakázás külön világ. Ott a legtöbben szarnak bele, hogy a másik is ott van, saját magukkal törődnek. Ami lássuk be, valahol érthető, mert csak egyéjszakás, nem a kegyeinkre pályáznak. Én is voltam így, mint te, két dolgot tudtam tenni. Vagy szartam rájuk, és magamra koncentráltam - ez elég lélektelen, egy maszturbálásnál nem összetettebb - vagy olyan srácot próbáltam keresni, akinek fontos a hiúsága, a sikerélménye, mert az ilyen nem engedi meg magának azt a kudarcot, hogy ne juttasson el a csúcsra. Ebből meg nincs sok. :)
2011. márc. 10. 00:54
 15/24 PT-Daniel ***** válasza:
52%

Hat en egyaltalan nem vagyok ilyen.... söt!

Meg akkor is, amikor nem szerelemböl voltam növel is megkivanta az egom, hogy könyörögjön az ismetlesert!

Viszont (szerenyseget felreteve), nem egy lanytol hallottam, hogy elete legjobb szexpartnere voltam es keves pasi volt kepes ehhez hasonlo gyönyörökben reszesiteni öket.

Ezzel nem magamat akarom fenyezni, csupan feleleszteni a remenyt benned, hogy van ra esely, hogy talalj egy olyan pasit, akinek fontos a közös gyönyör.

(Akar meg segitenek is, de nem csak e teren vagyok egy ritkabb eset. Hüseges is vagyok! Kapcsolatban vagyok es fülig szerelmes.)

2011. márc. 10. 01:02
 16/24 IQnindzsa ***** válasza:

Válassz érettebb partnert. Szinte minden nő akit ismerek a 30+ pasikra esküszik.

Szerintem amúgy pont belenyúltál a szarabbik szeretőkbe. A pasiknak nem hiszem ,hogy ekkora része lenne önző.

2011. márc. 10. 05:49
 17/24 anonim ***** válasza:
Nem mindenki olyan. Nekem nem sikerult egy ejszakast osszehozni mert mindig kertek repetat :) Nekem akkor jo a szex ha a lany a leheto legjobban elvezi. Nekem a kielegulesnel fontosabb maga a folyamat, es szeretem ha a folyamat minel hosszabb es valtozatos. Na ilyen pasit keress...
2011. márc. 10. 06:42
 18/24 anonim ***** válasza:
Ha csak a szex miatt tartanálak, szerintem én sem rád figyelnék, pedig egyáltalán nem vagyok lusta. Mert a barátnőmet addig kényeztetem, ameddig bírja, előtte és utána is. De ez azért van, mert szeretem, mert vele vagyok, és nem a szex miatt "tartom".
2011. márc. 10. 07:28
 19/24 anonim ***** válasza:
Én ugyanezt szoktam kérdezni a nőktől...Általában mintha egy szál deszkával lennék az ágyban, ő már elment aztán annyi. Könyörögni kell, hogy egyáltalán megmozduljon és csináljon már valamit ő is magától...
2011. márc. 10. 07:38
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Kedves utoló. Akkor én jó partnered lennék. Orgazmus után ugyan kell 3-4perc, még összeszedem magam, de utána ugyanolyan aktív vagyok mint előte:)
2011. márc. 10. 08:41
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!