Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A pasik mért lusták a szexben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik mért lusták a szexben?

Figyelt kérdés

Eddig 4 sráccal voltam,és egyetlen egy vitt el az orgazmusig.

Ők elmentek mindig,mert olyan nem volt hogy nem vittem el valakit.. de amikor elélveztek,nem tettek semmit azért hogy én is elélvezzek. :S Minden srác ilyen??

2011. febr. 25. 21:18
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem, amelyik szeret, annak fontos, hogy te is elmenj.
2011. febr. 25. 21:20
 2/24 anonim ***** válasza:
63%
én azt szeretem ha kinyalom a csajt azt utána gyorsan végzek. mer lusta vagyok
2011. febr. 25. 21:22
 3/24 anonim ***** válasza:

Én egyetértek az előzővel.Aki szeret az arra figyel ,hogy neked legyen jó és ha viszont szereted te is örömet okozol neki így mind a kettőtöknek jó lesz:P

Amúgy gondolom nem 4 nagy szerelem volt(=

2011. febr. 25. 21:22
 4/24 anonim ***** válasza:
Egyetértek az elsővel :) Ha valaki szeret téged annak fontos az is,hogy te jól érezd magad a sex közben :) Nekem mindig fontos volt ez,mert előbb mondja akkor a párom,hogy most ne,ha nem elégitem ki sosem :)
2011. febr. 25. 21:23
 5/24 anonim ***** válasza:
Elso vagyok, meg az jutott eszembe, ha egy fiu szeret, akkor oromet akar okozni, de azert a tobbiekre nezve mennyire ego, hogy ilyen onzok? Hat ki akar majd egy ilyennek a noje lenni? Nem gondolnak ra, hogy "hire" megy?
2011. febr. 25. 21:23
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem lustaság, hanem önzőség.
2011. febr. 25. 21:25
 7/24 A kérdező kommentje:

Önzőség...

Tényleg,akibe szerelmes voltam és viszont szeretett,ő mindent megadott nekem,és az nagyon jó volt. A többiekkel csak néha néha szexeltem... :D Magyarul a néha néhai szex,egy olyan sráccal aki nem szeret,nem is lehet jó?

Mennyire fos...

2011. febr. 25. 21:56
 8/24 anonim ***** válasza:
88%
Na ez megint egy tipikus általánosítás!Bár.. őő.. azt el kell ismerni,elég bénák a mai kanok a szexben.És elég nagy részben.Ennek én csak örülök,így az olyanok mint én aki tudja és imádja kikészíteni a nőt SZEX ELŐTT!(alapos előjáték,szex,utójáték,kényeztetés),és a nő kielégülése a fontos mi sokkal értékesebbek vagyunk így :) Szóval én simán örülök ennek ^^
2011. febr. 25. 22:23
 9/24 anonim ***** válasza:
22:23 :)
2011. febr. 25. 22:28
 10/24 TOMAtm ***** válasza:
szar pasikat fogtál ki,ennyi.vannak jól teljesítők is(csak azok mind foglaltak te kis mohó hehe)
2011. febr. 25. 22:49
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!