Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Johnnyboy26 kérdése:
Első alkalommal milyen vibrátort/műpéniszt?
Figyelt kérdés
Szeretném kicsit feldobni a szexuális életünket, na nem mintha gond lenne vele, de nagyon begyakorlott már. A barátnőm nem egy bevállalós típus, de én szeretném, ha esetleg kipróbálnánk egy műpéniszt. Extrém dolgokra nem gondoltam.
Milyet javasoltok? Vibri vagy dildo? Mekkora legyen? Milyen anyagból?
Illetve hogyan adagoljam be barátnőmnek a témát?
Nagyon nagyot nem akarok, nekem 18,5 cm-es, és néha ez is fáj neki, na meg hogy nézne ki ha a mű nagyobb lenne :))
2011. febr. 25. 18:33
21/22 A kérdező kommentje:
levelező = levezető :D
2011. febr. 25. 23:38
22/22 anonim válasza:
egyébként az nem egészséges, ha csak neki akarsz örömet szerezni, mert magadra is kell gondolnod!!4 Gondolom, hogy ha befektetsz vagy ha tulajdonrészt vállalsz egy vállalkozásban akkor is a saját érdekeidet tartod szem előtt, nem a partneredét, mert ez így teljesen normális, hogy mindenki önérdekkövető. Úgyhogy továbbra is a nagy műpénisz vásárlására tudlak biztatni
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!