Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Első alkalommal milyen vibráto...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Johnnyboy26 kérdése:

Első alkalommal milyen vibrátort/műpéniszt?

Figyelt kérdés

Szeretném kicsit feldobni a szexuális életünket, na nem mintha gond lenne vele, de nagyon begyakorlott már. A barátnőm nem egy bevállalós típus, de én szeretném, ha esetleg kipróbálnánk egy műpéniszt. Extrém dolgokra nem gondoltam.

Milyet javasoltok? Vibri vagy dildo? Mekkora legyen? Milyen anyagból?

Illetve hogyan adagoljam be barátnőmnek a témát?

Nagyon nagyot nem akarok, nekem 18,5 cm-es, és néha ez is fáj neki, na meg hogy nézne ki ha a mű nagyobb lenne :))

2011. febr. 25. 18:33
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
úgy látom, tapasztalatlan vagy még e téren, de nekem elhiheted, be is tudom bizonyítani, hogy egy műpénisz nagyon nagy örömöket tud okozni a férfiaknak is, ha feldugod az ánuszodba. ezért írtam az előző mondatot
2011. febr. 25. 22:49
 12/22 A kérdező kommentje:

ma 22:49

Hát igen, tapasztalatlan vagyok még :)

Arra nem is gondoltam, hogy valaha is feldugnám magamnak :)

A barátnőm néha kézzel szokta izgatni a gátrészemet és néha lenyúl az kijárathoz, kicsit simogatja, nyomkodja,és akkor tényleg jó nagyokat élvezek :) De nagyon ritkán kapok ilyet, kb ünnepnapokon :)

2011. febr. 25. 22:59
 13/22 anonim ***** válasza:
hát akkor már csak ezért is megérné a vibrátort választani :) így önmagadnak is anális örömöket tudnál okozni :) csak biztatni tudlak!!!!4
2011. febr. 25. 23:00
 14/22 A kérdező kommentje:

ma 23:00

Hát meggondolom még. Nekem 18-18,5 / 5,5 cm-es, de őszintén szólva kisebbet szeretnék venni, mint az enyém.

2011. febr. 25. 23:02
 15/22 anonim ***** válasza:
hát eleinte lehet, hogy érdemes tényleg kisebbel kezdeni, ha még túl szűk az ánuszod. csak arra figyelj, hogy bizonyos hossz alatt nem fog majd elérni a G pontodig, plussz vannak ilyen kis ujjra szerelhető valamik, azok meg azért veszélyesek mert felsértenék a végbeled falát. de ahogy gondolod, kezdd először kicsiben, aztán utána haladj szépen a nagy fele, a lényeg, hogy neked jó legyen
2011. febr. 25. 23:04
 16/22 A kérdező kommentje:

ma 23:04

A férfi G pont alatt a prosztatát érted?

Félek, hogy a végén még bi leszek :D

2011. febr. 25. 23:06
 17/22 anonim ***** válasza:
hát biológiailag nem tudom, hogy pontosan milyen szerv, a lényeg az, hogy hosszas öklözés után nagyot tudsz élvezni tőle
2011. febr. 25. 23:14
 18/22 A kérdező kommentje:

ma 23:14

Hát elég messzire elkanyarodtunk a témától :)

Alapvetően tényleg csak a barátnőmnek szeretnék kedvezni, mert imádja ha dugom és imádja ha nyalom, de így a kettőt tudnám kombinálni :) Viszont annyi lenne benne a "szemétség", hogy azért mégsem kap akkora méretet a puncijába, miközben nyalom, mint az én méretem :)

2011. febr. 25. 23:20
 19/22 anonim ***** válasza:
Hát, neked kell tudnod, hogy mit reagálna rá, én sajnos nem ismerem. :D De ha felháborodik, mondd, hogy te csak örömet akarsz neki szerezni. Szerintem ilyen szituációban csak nagyon kevés ember sértődne meg...
2011. febr. 25. 23:35
 20/22 A kérdező kommentje:

ma 23:35

Én tényleg teljes mértékben csak Neki akarok örömet szerezni. Bár már néha így is túlzásba viszem lehet :) Minden szex előtt megkapja a 30-40 perces nyalást, és szex után is a levelező a orális kényeztetést, utána meg összebújás.

2011. febr. 25. 23:38
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!