Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Első alkalommal milyen vibráto...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Johnnyboy26 kérdése:

Első alkalommal milyen vibrátort/műpéniszt?

Figyelt kérdés

Szeretném kicsit feldobni a szexuális életünket, na nem mintha gond lenne vele, de nagyon begyakorlott már. A barátnőm nem egy bevállalós típus, de én szeretném, ha esetleg kipróbálnánk egy műpéniszt. Extrém dolgokra nem gondoltam.

Milyet javasoltok? Vibri vagy dildo? Mekkora legyen? Milyen anyagból?

Illetve hogyan adagoljam be barátnőmnek a témát?

Nagyon nagyot nem akarok, nekem 18,5 cm-es, és néha ez is fáj neki, na meg hogy nézne ki ha a mű nagyobb lenne :))

2011. febr. 25. 18:33
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
vegyél inkább vibrációs gyűrűt
2011. febr. 25. 18:35
 2/22 A kérdező kommentje:

"vegyél inkább vibrációs gyűrűt"

Orális kényeztetés közben szeretném használni a páromon, így a gyűrű nem pálya sajna

2011. febr. 25. 18:38
 3/22 anonim ***** válasza:
Mi lenne, ha együtt mennétek el a boltba, és ő választaná ki? Szerintem úgy tuti, hogy jó lesz neki.
2011. febr. 25. 19:02
 4/22 A kérdező kommentje:

Képtelenség lenne elrángatni :)

Nagyon prűd lány, sokat dolgoztam rajta, hogy mára már rendesen menjen a szex.

2011. febr. 25. 19:06
 5/22 anonim ***** válasza:
Ha annyira prűd, akkor lehet, hogy megijedne egy vibritől, pláne egy élethű darabtól. Szerintem a gésa golyó megfelelő választás. :-) Orálnál nem zavar, mert csak egy zsinór lóg ki, és még ujjazhatod is mellé, miközben nyalod. Jó érzés, ha az ujjaiddal rezegteted a golyókat. :-) Pénztárca-kímélő megoldás, de vizes alapú síkosítót vegyél! :-)
2011. febr. 25. 19:36
 6/22 A kérdező kommentje:

ma 19:36

Tényleg, a gésa golyó nem is rossz ötlet! Milyen nagy golyókat érdemes venni?

2011. febr. 25. 20:10
 7/22 anonim ***** válasza:
Hát, szerintem a normál az 3,5-4 centi átmérőjű. :-) Ez tökéletesen megteszi. Viszont ha lehet, akkor szilikon, latex, vagy fém borításút vegyél, a műanyag elég gagyi, és nehezen tisztítható. Érdemes úgy kipróbálni, hogy bekötöd a szemét, kicsit bemelegítesz a nyelveddel, aztán megleped vele. Egy kicsit érdemes megdörzsölni a kezeid közt, elég sokkoló lehet neki, ha hideg! Sok sikert! ;-)
2011. febr. 25. 21:25
 8/22 A kérdező kommentje:

ma 21:25

Köszi a tippeket! Most már hezitálok a gésa golyók és egy 14-15 cm-es vibrátor között. Lehet, h mind a kettőt megveszem.

Szerinted ha a szembekötős játéknál érzi, hogy valami "más" került oda be, akkor nem fog megijedni és nem kapok pofont? :)

2011. febr. 25. 21:39
 9/22 anonim ***** válasza:
ha ennyire prűd a barátnőd, akkor szerintem vegyél inkább egy nagy műpéniszt, mert ha esetleg kiakadna, akkor azt utána még te magad is tudod használni. és szerintem jobban is járnál, mert nagyobb élvezetet nyújtana, mint az, amire készülsz
2011. febr. 25. 22:40
 10/22 A kérdező kommentje:

"akkor azt utána még te magad is tudod használni"

Miért is használnám? Pasi vagyok, nekem nem kell műfarok :)) Csak valamivel szeretném feldobni a szexet, gondoltam a egy finom domina játékra, de az tuti kizárva, így marad ez a lehetőség.

2011. febr. 25. 22:45
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!