Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Vállalnál el úgy egy munkát,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vállalnál el úgy egy munkát, hogy melléktevékenységként a főnökkel is ágyba kell bújnod? Ui. : Mondjuk képzeljetek el egy hájas, kis f*szú ürgét, ne egy Adoniszt!

Figyelt kérdés
2011. febr. 25. 15:04
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Hát köszi,hogy ne ribancozol le itt mindenki előtt, igazán rendi bendi tőled XD

Amúgy sem rólam van szó :)

2011. febr. 25. 15:28
 12/17 anonim ***** válasza:

Szóval, ha valaki a szexet pénzzé teszi az bocsánatosabb,mintha arra használná, ami az eredeti célja , a szaporodáson kívül? (élvezetre gondoltam).

Nem kötekedésképp írtam, de eléggé furcsa gondolatmenet.

13/17 anonim ***** válasza:
 14/17 anonim ***** válasza:
Kérdező, akkor te lennél a nevezett "hájas, kis f*szú ürge"? :'D
2011. febr. 25. 15:29
 15/17 anonim ***** válasza:
50%

netto 200 az semmi.

én 200-250ezret költök havonta de semmire sem elég.

ha 200ezerért lennél k urva akkor hajrá!

majd meséld el a gyerekeidnek is..:anyuci ku rva volt..igen pénzért bas zott..

bár a csajoknak így is megfelel. nemkell dolgozni csak szopni. biztos könyebb.

bár aki ilyenen egyátalán gondolkodik hogy bevállalja e az nem egy konzervatív rendes lány hanem egy kiélt könnyűvérű r ibanc.

2011. febr. 25. 15:30
 16/17 A kérdező kommentje:

Kedves Legutóbbi hozzászóló. Hogy érzékeltessem a közted és köztem tátongó értelmiségi küszöböt, így nem küldelek el melegebb éghajlatra, valamint illendőbben fogalmazok,hogy azzal senkit ne bántsak meg.

Csak ismételni tudom magam, annak ellenére,hogy nem, ismétlem NEM vagyok papagáj,de a retardált kommentáló ezt szükségessé teszi,hogy megismételjem magam: NEM én vagyok akiről szól a történet.

2011. febr. 25. 15:44
 17/17 A kérdező kommentje:
15:29-es Nem a hájas kis f*szú sem én vagyok :9 Én csak egy széparcú nő vagyok XD
2011. febr. 25. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!