Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vállalnál el úgy egy munkát, hogy melléktevékenységként a főnökkel is ágyba kell bújnod? Ui. : Mondjuk képzeljetek el egy hájas, kis f*szú ürgét, ne egy Adoniszt!
Küldjek neked egy blogot ahol pont ilyen történetekről van szó? Nagyon jó kis történetek :)
Egyébként nem, nemhiszem, hiszen ha nem ismerem eléggé, nem tudom hogy milyen. ÉS akkor szinte bármit meg tehet velem. Tehát nem vállalnám. Ha pláne szarul is néz ki... :)
van az a pééénz:D
Na de viccet félretéve nem, mert pasi vagyok
Aki ennyire szeretne pénzt miért nem megy főállásba csinálni? A kieg. sose biztos forrás.
A hájas faszúnak meg eltörném az orrát ha mondjuk b*zi lenne és fenyegetne.
Ha a főnök asszony 30 as éveiben jár akkor minden gond nélkül vállalnám mint férfi.
Viszont a helyedben nem vállalnám el!
Jajj dehogyis. Ennél sértőbb dolog a világon nincs. Hová lesz a becsület abból, aki pozícióért szexel??
Érdekes, erre senki nem írja, hogy ribanc, bezzeg ha valakinek alkalmi kapcsolata van, rögtön mindennek lehordják.
Első...majd nem bepisiltem a röhögéstől XD
2. Kiváncsi vagyok a blogra!
Köszi mindenkinek a véleményt!
Állítólag netto 200 ról van szó, ezt nem árt ha tudjátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!