Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért ennyire tudatlanok a tinik?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire tudatlanok a tinik?

Figyelt kérdés
Pl. hogy nem használnak óvszert, ilyenek...ne fogjuk már a felvilágosítás hiányára, annyi ilyen oldal van a neten, ami mindent megmagyaráz, rengeteg könyv van a témában...nem tudom elhinni, hogy ilyeneket sosem látnak.
2011. febr. 25. 11:23
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Egyetértek azzal, hogy a szülő-gyerek kommunikáció sok esetben kimerül a Mi volt a suliban?-Semmi-nél. Nálunk is nagyjából ez van, sose beszélgettünk úgy igazán. 10 éves voltam, mikor anyukám elmagyarázta, hogy ne ijedjek meg, ha elkezdek vérezni, mert a lányok menstruálnak, és pont. Most 25 vagyok. DE! Soha nem csináltam olyant, aminek valahol ne néztem vagy kérdeztem volna utána, pedig akkor még internet sem volt. A húgom 21, évek óta a barátjával él, neki se volt még a világon semmi problémája, pedig aztán őt se világosította fel senki. Szóval nem lehet arra fogni, hogy a szülő hibája. Mondjuk az megint más kérdés, hogy mennyire felelősségteljesen nevelik a gyereket, még ha nem is konkrétan a szexszel kapcsolatban.

Amúgy én is megdöbbenek itt sok kérdésen...

2011. febr. 25. 15:10
 22/26 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

Ez a kérdés például egészen sokkolt.

2011. febr. 25. 16:02
 23/26 anonim ***** válasza:

ez a cigis dolog is tök igaz...

kb a legolcsóbb cigi is 500 ft és azt kb 3-4 naponta vesznek a fiatalok... legalábbis a nagy részük. arra akkor honnan van pénzük?

2011. febr. 25. 16:09
 24/26 anonim ***** válasza:

16:09

Valóban, az még rég rossz, ha valaki cigire költi és egyéb szarságokra, ahelyett, hogy óvszert venne. Mondom én, aki dohányzott, és mint már írtam még az elején, rengeteget költöttünk óvszerre. És igen, ha annyi volt, akkor alap, hogy a gumi az első. Nagy hülyeségnek tartom, hogy cigiztem, annyi volt a szerencsénk, hogy azért kaptam elegendő pénzt szüleimtől, hogy mindenre teljen. Ám a többség nem így gondolkodik. Sokan jönnek azzal, hogy az óvszer így szar, úgy szar, pedig ne adja nektek az ég, hogy ha majd összejöttök valakivel aki lehet tök normális is, mégis elkaptok tőle valamit.

Én azt tudom tanácsolni, hogy amíg nem tud MINDENT a szexről elméletben, a testünk alapvető működését, és itt gyakori kérdéseken tesz fel gyökér kérdéseket, addig eszébe ne jusson a dugás!!! Ezt valakinek meg kéne tanítani nekik, mert olyan hülyeségeket hallok én is, hogy égnek áll a hajam. Nem is értem, hogy én és a legtöbb barátnőm miért volt mégis felvilágosult ilyen téren. Nálunk ez alap volt. Pedig aztán tudnék egy-két dolgot mesélni ismerősökről. De mégis legalább tudták, hogy mit hogy, védekezés, stb.

És ez itt nem az idősebbek papolása hanem szimplán mi, többség ezt szűrjük le rólatok, tinikről, hogy egy szemernyi felelősségérzet nincs bennetek. tisztelet a kivételnek persze!

l/20

2011. febr. 25. 17:01
 25/26 A kérdező kommentje:
"az lefekvésnek számít, ha lefekszetek az ágyra" XDXDXD
2011. febr. 27. 17:01
 26/26 anonim válasza:
szerintem azért mert ovodás családja még ugy gondolja hogy 17 évesen még nem is érett ...
2011. máj. 5. 12:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!