Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért ennyire tudatlanok a tinik?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire tudatlanok a tinik?

Figyelt kérdés
Pl. hogy nem használnak óvszert, ilyenek...ne fogjuk már a felvilágosítás hiányára, annyi ilyen oldal van a neten, ami mindent megmagyaráz, rengeteg könyv van a témában...nem tudom elhinni, hogy ilyeneket sosem látnak.
2011. febr. 25. 11:23
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
83%
12:16: Szerinted 10ből hány átlag tizenévesnek jut óvszerre a zsebpénzéből? Mert szerintem egy kevésbé jól élő 15 évesnek sokszor még a 200 ft is nagy pénz lenne ilyesmire... Nekem legalábbis 1000 ftb volt a heti zsebpénzem ennyi idősen, abból jártam bulizni is...
2011. febr. 25. 12:27
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

jó mi azért elég jól élünk, de gondolj bele.

2 ember szexel.

700 forint 3 db óvszer.

az 350 ft fejenként.

és ha mondjuk csak szombaton szexelnek(mert mondjuk akkor van rá idő) , akkor 3 hétre elég 350 ft.

azért ne mondja nekem senki, hogy ez olyan hatalmas összeg, hogy nem tudják kifizetni.

2011. febr. 25. 12:34
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Valóban, az óvszer NAGYON drága, főleg egy tini számára. Szerintem én 10 ezreket költöttem rá (egy partnerem volt, de vele sok évig együtt voltunk, és hát elég nagy az "étvágyunk"). Én tablettát soha nem akartam szedni, kicsit tartottam a káros hatásaitól, meg hogy adtam volna be 16 évesen anyunak, hogy kéne. Mondjuk én kivétel vagyok, fiatal korom ellenére nagyon felvilágosult voltam, a szerelmem is, bár ez lenne a normális.

Igaza volt annak, aki szerint ingyen kéne osztogatni. Vagy legalábbis JÓVAL olcsóbban. Irreálisan drága 700 Ft szaros 3 db gumiért.

2011. febr. 25. 12:36
 14/26 anonim ***** válasza:

Ööööömmm, bocsánat! Pszichológusnak tanulok és azon belül is a tinikort akarom közelebbről megismeri.

De sztem itt a baj, hogy a tinik, azt hiszik, hogy felnőttek vagy már kezdenek azok lenni. Komolyan mondom, akikkel én találkoztam, mindegyiknek a szépség, a pénz és a szex volt fontos, és az volt a legnagyobb bajuk, hogy a barátjával/-nőjéve nem tud annyiszor lefeküdni, mert szülei otthon vannak.

Én nem tudom ez romló vagy javuló, esetleg stagnáló folyamat az előző generációkhoz képest, de azt látom, hogy egyre többen leszarják a másikat, az érzelmek háttérbe kerülnek. Nem figyelünk oda a saját és a másik érzelmeire, és mindenki depressziós meg állandóan baja van.

Egyszer megkérdeztem egy lányt, hogy a barátjával hányszor szeretkezik 1 héten azt mondta, hogy 2 szer, és hányszor kérdezte meg hogy milyen volt a napja, hogy hogy érzi magát, erre azt a választ mondta, nem emlékszik mikor kérdezte meg utoljára, de azon a héten nem.......

2011. febr. 25. 12:52
 15/26 anonim ***** válasza:

Lehet szidni a tiniket, lehet szidni a szülőket. Nekem az a véleményem hogy manapság mély szülő-gyerek kapcsolat alig alakulhat ki, persze szerencsére vannak kivételek.

A következő a helyzet:

Apa, anya elmegy dolgozni reggel fél7-kor, a tini elindul suliba mondjuk 7kor. Suliban van tegyük fel 2ig, szülők haza érnek jobb esetben 4-5 körül. Majdnemhogy az összes kommunikáció közöttük:-Mi volt a suliban? válasz:-Semmi.

Tartalmasabb beszélgetés nincs, a szülő fáradt, a tini tanul/netezik stb...Fürdés, alvás.

És sajnos ez a nagy átlag, de nem lehet ellene tenni, mert ugye mindkét szülő fizetésére szükség van, hogy megélhessen a család.

Lehet tényleg felelőtlen a sok tini, hogy védekezés nélkül szexel, és csak azért hogy elmondhassa magáról hogy ő már nagylány/tökösgyerek.

Szerintem ez mindkét generáció hibája.

És ha megnézzük nagyszüleink mikor mentek férjhez, mikor szültek?16-18 éves korukban már volt férj, gyerek, ha mégsem rámondták hogy vénlány. Ez a 25-30 fölött szülés csak nemrég kezdődött ha belegondolunk, mert nagyon sokat változtak a dolgok...

2011. febr. 25. 14:10
 16/26 A kérdező kommentje:
aham...ééérdekes, hogy óvszerre nincs pénz, cigire meg van...mert szerintem a fiatalok 80%-a cigizik...
2011. febr. 25. 14:12
 17/26 anonim ***** válasza:
Teljesen egyetértek veled 14:10, nem is tudom, hogy ezt, hogy nem veszik észre az emberek!
2011. febr. 25. 14:17
 18/26 anonim ***** válasza:

14:17!

Szerintem csak egyszerűen nem akarják belátni a dolgokat, és kinyitni szépen a pici szemüket...

2011. febr. 25. 14:19
 19/26 anonim ***** válasza:

Meg 700ft 3db gumiért hatalmas összeg! Ezen felül én is inkább megveszem, minthogy később pelenkára költsek 3-4x ennyit. De ne nagyon mondd már nekem hogy ha (jobb esetben) van egy barátod, és 3db gumi kibír 3 hetet.

A barátommal több mint 1 éve vagyunk együtt, és nagyon ritka ha 1 doboz kibír 1 hétnél többet...

2011. febr. 25. 14:23
 20/26 anonim ***** válasza:

Engem egy remek biosztanárral áldott meg a sors, jobb volt, mint a helyi védőnők meg ilyenek. :) Tök poénosan magyarázta el a dolgot, mégis kellő komolysággal persze.

Én úgy gondolom, hogy aki szexelni szeretne, egyéb "mellékhatások" nélkül, az szánjon pénzt a védekezésre. Ne hülyeséget vegyen belőle.

Vagy ha nem érdekli, akkor meg gratulálok neki a trónörököshöz! :P :D

És egyébként meg a férfiak ha törődnek a gumival, azt hiszik, azzal minden okés. De például nem ártana a nők ciklusát nektek is figyelnetek.

Én például tudom a barátnőm minden "ilyesfajta" dolgát is.

17/f

2011. febr. 25. 14:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!