Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Óvszertől való egyfajta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Óvszertől való egyfajta félelem, rossz tapasztalat miatt. Mit tegyek, hogy leküzdjem a félelmemet?

Figyelt kérdés
sziasztok! 22 éves lány vagyok, egy 4 éves kapcsolat után... a kapcsolat folyamán szedtem fogamzásgátló tablettát... 1 alkalommal azonban elfelejtettem egy bogyót bevenni, ezért aztán kiegészítő védekezést alkalmaztunk... mindkettőnk számára a másik volt az első... a kényelemhez voltunk szokva,tehát az óvszer szinte idegen volt számunkra... az első óvszerhasználatunk azonban kicsit tragikomikussá vált, mivel a fiú rám bízta a felhúzást... csakhogy én semmi tapasztalattal neki láttam, de valahogy nem nagyon ment... félig sikerült is felhelyezni, de már nagyon be voltunk indulva, és egymásnak estünk... tudtuk, hogy nagyon kicsi a valószínűsége, h teherbe essek, hisz csupán egy tabi hiányzott, ill. azt is bevettem, csak jóval később mint kellett volna... na, tehát megtörtént, de a gumi nem lett meg...csak később találtam meg...magamban... :DDD a szakításunk óta nem volt senkim, de ha úgy adódna félek, h megint valami hiba csúszna a gépezetbe, és most már tabi nélkül...ki tudja, h megint nem hoz-e össze a sors olyan tapasztalatlannal, mint amilyenek mi voltunk... a terhességtől meg rettegek... hogy küzdjem le ezt a félelmemet?
2011. febr. 24. 19:38
 1/2 Moszuke ***** válasza:

egy gumi felhúzás nem ördöngőség..

életemben 1x húztam gumit a f*szomra amit 9.ikben kaptunk a suliban, hazavittem felhúztam és kipróbáltam milyen abban maszturbálni.

az az egy felhúzás megragadt egy életre és profin tudom feltenni a gumit.

elkövettem a hibát én is hogy, héé, úrnőm, tedd fel te rám, az úgy poén.. majd miután szenvedett vele fél percet kezembe vettem és fenn volt 2sec alatt:D

ez van.. gyakorolj ha nagyon bénázol:) 100ft egy gumi, mellé egy banán azt kész:D

2011. febr. 24. 19:45
 2/2 Czitrom ***** válasza:

Ez ari volt, megmosolyogatott :D

Mint az előző kommentben is olvashattad, nem rossz ötlet banánon próbálkozni, avagy csak egyszerűen azt mondod a srácnak, h húzza fel ő :P Megjegyzem nekem sem sikerült elsőre hiba nélkül "feladni" a volt páromra a gumit, de vigyorgott egy sort, és megigazította :D

Ne aggódj, ne legyen félelmed a gumival kapcs, inkább azt bírd ki, ha legközelebb oda kerül a sor, ne kezdj el vigyorogni, ha meglátod a pasid a gumival babrálni :))

(én tuti nem bírnám ki, h ne vigyorogjak :D)

2011. febr. 24. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!