Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szeretkezés közben mért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretkezés közben mért lankad le a párom pénisze? Tudom, nem ide való a kérdés, DE! Bővebben lent!

Figyelt kérdés

Először is bocsánat, hogy ide írom, de itt talán értelmes választ is fogok kapni!

Szóval, a párommal 3 hónapja vagyunk együtt, még nem feküdtünk le, csak "próbálkozás" volt. Már egyikőnk sem szűz! A problémám az, hogy mikor már a szeretkezéshez jutunk, amikor behatol, 1 perc alatt lelankad neki. Már 15x próbálkozunk, de nem jött össze, hogy testileg együtt legyünk. Ezen már nagyon sokszor össze vesztünk,(nem az első esetnél vesztünk össze, kb. a 4. esetnél, és nem leorditottam, csak mondtam neki hogy ez így rossz nekem, és rá kérdeztem hogy tényleg szeret-e) ugyanis mind kettőnknek rossz. Kíván, evvel semmi gond, és nincs 3. személy. Szeret, tudom. Mi lehet itt a probléma? Mit lehetne tenni, hogy ez ne következzen be a következő alkalommal? Tanácsokat és tapasztalatokra lennék kíváncsi! Nagyon magamba vagyok zuhanva.

Én 17/L

Ő 17,5 F

2011. febr. 23. 16:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
nem lehet, h aszexuális? azok mondják, h nem fontos a szex, és nem is izgulnak fel semmire (vagy csak nagyon nehezen, nagyon rövid ideig).
2011. febr. 24. 18:23
 12/17 anonim ***** válasza:

Az enyém kőkemény lenne benned! ;)

Vagy te vagy idegesítő a számára, vagy neki van lelki esetleg fizikai baja. Kissebbségi komplexusa van mert kicsi neki, vagy más miatt frusztrált.

Ha gondolod én bevállallak. Meglátod, milyen az igazi. ;)

2011. febr. 24. 23:04
 13/17 anonim ***** válasza:
Őőőőő nekem ez fura...mindig a férfinak a fontosabb a sex,tudom én is az vagyok :D Nah de itt meg nem akarja,és csak azért,mert te akarod....ez mind kifogás :):) Valamit titkol,lehet egy másikat,vagy mittomén,nem akarom az ördögöt a falra festeni (pedig jó lenne,most,hogy belegondolok),de ki kellene deritened mennyire őszinte az a "szerelem" xD
2011. febr. 24. 23:20
 14/17 A kérdező kommentje:

23:04

Nem fogom meg csalni Őt:) Te meg elég undorító vagy, hogy ilyeneket írsz:) Talán azért, mert még nem voltál nővel:)

Amúgy fel izgul elég hamar. :) Lehet elmúlt a szerelem egy kicsit..

2011. febr. 25. 20:48
 15/17 anonim ***** válasza:

tegnap 20:48

Nem vagyok undorító! :) Viszont ha a srácnak lelohad tőled, akkor vagy te vagy túl kiábrándító, vagy neki van valami komoly baja!

2011. febr. 26. 04:17
 16/17 A kérdező kommentje:

04:17

Nem tőlem lankad le, hanem mint hogy kiderült, neki nem fontos a szex. Ami azt jelenti, hogy ő még nem érett a szexre! Mivel már nem szüz.... És igen kíván engem:)

2011. febr. 26. 12:23
 17/17 anonim ***** válasza:

02-26 12:23

"neki nem fontos a szex" :S " ő még nem érett a szexre!" 17 évesen?????? "Mivel már nem szüz..." Ez olyan minthogy már nem akar többet csokit enni mert tudja milyen az íze!

Ne is haragudj de ez marhaság! A csávónak szakember kell! Vagy frusztrált, vagy túl meleg! Na persze, próbálná azt bevallani neked hogy nem kíván, ha mégis az lenne az igazság....

Vannak olyan napok amikor nem gondolok a szexre, (illetve ilyen napok minden öt évben 2x vannak kb) de akkor is, ha lehetőség van rá, nincs az az isten, hogy ne legyek kőkemény ha egy izgató nőhöz kerülök közel!... És ezzel a fiúk 99,9%-a így van! A maradéknak pedig orvos kell.

Hidd el a srácnál valami nem kerek, és ezt meg fogod sínyleni. A folyamatos koplalás hosszabb távon elégedetlenségeket fog szülni.

Szerintem ne törődj bele ebbe a helyzetbe, mert ez nem egy valós, normális állapot, és szerintem javítható.

2011. márc. 2. 00:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!