Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez minek a jele szex-szeretkezés után? És a többi kérdés?
Tehát ez mit jelent a pasinál,ha szex után a csaj fekszik becsukott szemmel,a fiú simogatja,majd azt mondja neki,hogy "szeretlek"?
Szerelem jele? Mondjuk,hogy elég régóta vannak együtt...
Továbbá mit gondoltok arról,hogy a szex a szerelem egyfajta "kifejezése"? Ha valaki mindig kívánja a nap minden percében a barátját/barátnőjét,akkor az annak tudható be egy hosszú kapcsolatban,hogy nagyon szerelmes?
Régóta együtt vagyunk már. Csak kíváncsi vagyok,hogy itt,akik válaszolnak..szóval ők hogyan is értelmeznék ezt.
Egyébként tudom,hogy szeret,csak eddig ilyen nem nagyon fordult elő,hogy azután..ilyen helyzet alakult ki és mondta volna ezt.
Régóta együtt vagyunk már. Csak kíváncsi vagyok,hogy itt,akik válaszolnak..szóval ők hogyan is értelmeznék ezt.
Egyébként tudom,hogy szeret,csak eddig ilyen nem nagyon fordult elő,hogy azután..ilyen helyzet alakult ki és mondta volna ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!