Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez minek a jele szex-szeretkez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez minek a jele szex-szeretkezés után? És a többi kérdés?

Figyelt kérdés

Tehát ez mit jelent a pasinál,ha szex után a csaj fekszik becsukott szemmel,a fiú simogatja,majd azt mondja neki,hogy "szeretlek"?

Szerelem jele? Mondjuk,hogy elég régóta vannak együtt...

Továbbá mit gondoltok arról,hogy a szex a szerelem egyfajta "kifejezése"? Ha valaki mindig kívánja a nap minden percében a barátját/barátnőjét,akkor az annak tudható be egy hosszú kapcsolatban,hogy nagyon szerelmes?

2010. júl. 7. 23:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha sex előtt mondja a pasi az nem jelent komolyabbat annál, hogy nagyon kíván és minél hamarabb meg akar kapni, ha szex után akk vagy azt h jó veled szexelni vagy h komolyabban gondolja ki tudja ez a pasitól is függ h milyen fajta.Érzelmes e vagy csajozósabb..érted?de észre vehetőek az érzelmei az együtt lét során is, figyeld meg, hogy szeretkezik veled, jobban odafigyel, kényeztet,törődik veled nagyon az ágyban őszintén vagy szexel, ami nem igazán takarja az előbb említetteket....
2010. júl. 7. 23:28
 2/6 A kérdező kommentje:

Régóta együtt vagyunk már. Csak kíváncsi vagyok,hogy itt,akik válaszolnak..szóval ők hogyan is értelmeznék ezt.

Egyébként tudom,hogy szeret,csak eddig ilyen nem nagyon fordult elő,hogy azután..ilyen helyzet alakult ki és mondta volna ezt.

2010. júl. 7. 23:32
 3/6 anonim ***** válasza:
egyértelműen szerelmes
2010. júl. 7. 23:33
 4/6 A kérdező kommentje:

Régóta együtt vagyunk már. Csak kíváncsi vagyok,hogy itt,akik válaszolnak..szóval ők hogyan is értelmeznék ezt.

Egyébként tudom,hogy szeret,csak eddig ilyen nem nagyon fordult elő,hogy azután..ilyen helyzet alakult ki és mondta volna ezt.

2010. júl. 7. 23:34
 5/6 A kérdező kommentje:
Bocsi,hogy kétszer ment el,nem láttam,hogy egyszer már sikerült.
2010. júl. 7. 23:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Elég egyértelmű
2010. júl. 8. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!