Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretkezés közben mért lankad le a párom pénisze? Tudom, nem ide való a kérdés, DE! Bővebben lent!
Először is bocsánat, hogy ide írom, de itt talán értelmes választ is fogok kapni!
Szóval, a párommal 3 hónapja vagyunk együtt, még nem feküdtünk le, csak "próbálkozás" volt. Már egyikőnk sem szűz! A problémám az, hogy mikor már a szeretkezéshez jutunk, amikor behatol, 1 perc alatt lelankad neki. Már 15x próbálkozunk, de nem jött össze, hogy testileg együtt legyünk. Ezen már nagyon sokszor össze vesztünk,(nem az első esetnél vesztünk össze, kb. a 4. esetnél, és nem leorditottam, csak mondtam neki hogy ez így rossz nekem, és rá kérdeztem hogy tényleg szeret-e) ugyanis mind kettőnknek rossz. Kíván, evvel semmi gond, és nincs 3. személy. Szeret, tudom. Mi lehet itt a probléma? Mit lehetne tenni, hogy ez ne következzen be a következő alkalommal? Tanácsokat és tapasztalatokra lennék kíváncsi! Nagyon magamba vagyok zuhanva.
Én 17/L
Ő 17,5 F

én ugyanígy voltam exemmel... 4x szexeltünk, és mindig lelankadt neki, pedig mindig ő mondogatta, h feküdjek már le vele, m így meg úgy kíván...hát a f*rka nem ezt mutatta!...még amikor azt mondta, h full kész állapotban van, akkor sem éreztem elég keménynek :S
az meg nem sanszos, h szervi baja legyen vkinek 21 évesen :S
a mostani, 38 éves pasimnak, ha csak 1 kicsit is megölelem, már kőmerev, meg hatalmas, és nem szed viagrát.
ha ez így marad, és a barátod nem tud rajta változtatni, keress mást...az is lehet, h talán rástresszel a dologra, nemtom, de ez így nagyon nemjó, tapasztaltam.
20/L
Egy masszázs vagy egy közös zuhanyzás csodákra képes.:)
Amúgy szerintem is lelki okok miatt nem sikerül a dolog. Kérdezd meg tőle, hogy mi bántja. Ha meg a sex miatt stresszel, nyugtasd meg.:)

Ha kérdőre vonod még rosszabb lesz. A baj az amit az előttem szólók is írtak, lelki vagy pszichés gond. Túlságosan is akarja és fél hogy elrontja, ezért nem megy neki. Meg azért se, mert látja rajtad hogy csalódtál benne és nem tetszik neked, és még számon is kérted. Ezzel nagyon sokat rontottál.
Lehet hogy az előző kapcsolatiban történt valami olyan, ami maradandó, és ezt nem tudja legyőzni. Mindenképp tegyél úgy mintha mi sem történt volna, legyél hozzá kedves, hogy ne zuhanjon annyira magába hogy nem sikerül neked örömet szereznie. Ne hisztizz és duzzogj mert nem az ő hibája.
A legjobb talán amit tehetsz hogy a következő alkalom legyen valami jobb, felszabadítóbb, lazább helyen mint az ágy (fürdő pl.) és légy vele nagyon kedves, és örülj mindennek, ne mutasd ki ha valami rossz vagy nem tetszett neked, önts belé önbizalmat. A lényeg hogy szeresd és lassan csináljátok, hogy megnyugodjon és ellazuljon, és biztosítsd arról hogy jól csinálja amit csinál.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!