Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ebből a célzásból érteni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebből a célzásból érteni fogja mit szeretnék? Vehető lesz szerintetek a dologra? (részeletek lent )

Figyelt kérdés
Én is és ő is egyedülállóak vagyunk...1x már lefeküdtem vele,utána azt mondta bármikor hívhatom,ha esetleg szeretném még...de így leírni neki üzenetben vagy kimondani olyan megalázónak tartom,hogy én kezdeményezek ilyen ügyben...szóval arra gondoltam,hogyha következőre találkozunk akkor a köszönő 2 puszi közben a fülébe súgnám,hogy ,,kívánlak,, ! Szerintetek így érteni fogja mit is szeretnék ? És ha azt mondta,hogy ,,hívhatom,, ha szeretnék vele lenni,akkor tényleg készen áll bármikor ha akarom? Kérlek titeket,ne azt írjátok,hogy k*rva meg ilyenek... ( én még abban is reménykedem,hogy talán kapcsolat is lenne ebből,legalábbis én nagyon szeretném ).
2011. febr. 22. 16:17
 1/8 Tömés ***** válasza:
Ne aggódj bármikor hívhatod.:) Amúgy meg elég egyértelmű célzés.:)
2011. febr. 22. 16:19
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha azt mondta hogy bármikor hivhatod akkor biztos nem véletlen mondta. :)
2011. febr. 22. 16:20
 3/8 anonim ***** válasza:
a kívánlak az ilyenkor bocsi de túl romantikus.mond inkább h akarlak!
2011. febr. 22. 17:00
 4/8 anonim ***** válasza:

tekintsünk el attól, hogy az értelmi szinted egy marék lepkéével vetekszik.,

és igen, elég egyértelmü, érteni fogja., és nem, nincs semmi gond a kívánlakkal.

2011. febr. 22. 17:04
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat !

ui.: az értelmi szintemről pedig szerintem nem e kérdés kapcsán kellene beszélni...amúgy most diplomázok és van 2 nyelvvizsgám :) Sajnos a férfiakhoz való ,,szaktudást,, eddig kevés alkalommal volt lehetőségem tanulni :P

2011. febr. 22. 22:26
 6/8 anonim ***** válasza:

A papírok megléte nem igazol semmit. Az iskola, egyetem ma már nem az életre tanít, hanem olyan dolgokra, amire sohasem lesz szükséged.

Komolyan mondom, ha valaki kijelentését nem fogod fel, nem tudod értelmezni, akkor miért nem tőle kérdezed meg, miért kell mástól? Hencegésből, vagy miért? Gondolom Ő azért jóval jobban tudja, hogy mire gondolt, mint pl én.

2011. febr. 23. 09:11
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hozzászólást...

Gondoltam azért kérdezek,mert ennek az oldalnak ez a lényege.Természetesen felfogtam amit mondodd...de ugye tudjuk,hogy mi nők is sokszor mondunk valamit,de nem úgy értjük ahogy pl. egy férfi érti...

Szép napot !

2011. febr. 23. 11:12
 8/8 oegallot ***** válasza:

Szerintem nyugodtan hívd fel és mond meg neki, hogy eljött megint az az idö.

Vagy esetleg ha nem akarod ennyire direktben, akkor leírhatod neki, hogy pl. "emlékszel, mit mondtál legutóbb?" Ha emlékszik, akkor úgyis veszi.

De szerintem ne azzal foglalkozz, hogy mennyire megalázó, ha úgy váltatok el, hogy bármikor.

Leginkább az elsö alkalom összehozása szokott problémát okozni, nem a második.

2011. febr. 24. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!