Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátnőm nem szereti, de én...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm nem szereti, de én össze akarok szedni egy nőt csaj arra hogy beleverjem a szájába, csak erre kellene másra nem, ez megcsalásnak számítana? Hozzám se érne természetesen, mert azt nem szabad.

Figyelt kérdés
2009. febr. 14. 16:02
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
100%

fáj,h vannak ilyen baromfiak, mint te, kérdező

büszke lehetsz majd az élvezetes életedre később is

nagyon jó ember vagy gondolom, ha mindenkivel akit szeretsz, jót teszel, idővel meg lesz az eredménye.....

2009. febr. 20. 11:50
 42/51 anonim válasza:
100%

Már ne haragudj, de diplomás vagy és a nyilvánosságtól kell megkérdezned, hogy mi számít megcsalásnak és mi nem? Diplomás korodra hány kapcsolatod volt? Csak azért kérdezem, mert az emberek többsége nagykorában már rendelkezik bizonyos - figyelj! számodra új szó következik! - morális elvekkel, amik az adiggi kapcsolatai alapján kialakult világnézetét mutatják.

Lehet, hogy én élek túlságosan "bezárkózva" az erkölcseimbe, de a Te világhoz való hozzáállásod nekem nagyon torz.

Kérdésedre válaszolva: igen, megcsalásnak számít. De én ezt a saját nézőpontomból állítom. Igaz, nekem fantasztikus Kedvesem van, akinek bármikor "beleverhetem a szájába", sőt, azt csinálhatok vele, amit akarok, mert SZERET! És Ő is azt csinál velem, amit akar, mert ugyanakkor én is szeretem Őt! Döbbenetes, nem?

2009. febr. 20. 14:10
 43/51 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen embereknek fölösleges papolni a jóérzésről, az erkölcsről meg a tiszteletről.

mindent megtehetsz szerinted? akkor ajánlom, hogy nagyon gyorsan ébredj föl apukám. nem egyszer próbált már a fajtád megkörnyékezni, de eddig mindet elküldtem a búsba.

szégyellnék egy ilyennel még csak mutatkozni is, mint te.

2009. febr. 20. 16:47
 44/51 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg azért nem engedi szegény barátnőd,mert szépen,kedvesen,szeretetteljesen kérted meg Őt erre a dologra és nem ilyen alpári suttyó módjára,ahogy nekünk előadtad magad...mindjárt meg is sajnállak...necsodáld ha nem szeret,mert nagyon sokat képzelsz magadról és bizony ha nem szeret,akkor nem is fogja megtenni a kedvedért!bár én a helyében hagynám és közben tövig leharapnám a szervet,ahová az agyad költözött....

na,küldj el az anyámba,én meg arra izgulok!

2009. febr. 20. 22:06
 45/51 anonim ***** válasza:
6%
van egy ötletem két csajjal egyszerre szeretkezz az egyiket lovagoltatod a másikat meg a nyelveddel kielégited és közben a végbelét az ujaiddal izgatod meglátod nagyon fogják élvezni. utána a két csaj helyet cserél és szét keféled a seggét
2009. febr. 22. 15:28
 46/51 anonim ***** válasza:
0%
én egy középkoru férfi vagyok most a férfiakhoz szólok.én az özvegy-ill elvált asszonyokra gerjedek mert, nem szeretem a cécót de, ha férjnél van az sem gond. de higyétek el az 50-es korosztály a legjobb a pervezióra.annál nincs csodálatosabb érzés mikor kivannak éhezve és mindent meg csinálnak és némelyik még meg is ajándékoz.a nagy mellü nőket imádom mert a csöcsök közé verem nekik és mikor a csucson vagyok irány a torokba a spermával.volt olyan amelyik nem akarta és befogtam az orra tikát rögtön levegőért kapkodot és befelé nekik.és egy hatalmasat szopott.
2009. febr. 22. 15:44
 47/51 anonim ***** válasza:
100%

te,előző válaszadó,neked csak gratulálni tudok! Miaz hogy befogod az orrát és odaélvezel?? És ha félremegy neki,újra is éleszted? Barom.

A kérdezőnek: igen,megcsalásnak számít. De ha annyira erre vágysz,hagyd ott a nőd és kefélj fűvel fával hamár úgyis megteheted...nem? Nem értem mért kinzod szegény barátnődet.Undorító vagy.

2009. febr. 23. 19:40
 48/51 A kérdező kommentje:
Ez az utolsó előtti jó ember lehet ;)
2009. febr. 24. 20:44
 49/51 anonim válasza:
Mért ne számítana megcsalásnak? Ugyan úgy mással lennél együtt... Az orális sex jó és élvezhető dolog lehet, de ebben a formában ahogy te elképzeled nem tudom ki lenne rá vevő...egy lány semmit nem élvezne ebben, hogy te csak belevered a szájába, akkor meg mért akarná...Ha kapcsolatban vagy, mivel szeretitek egymást, sok mindent meg is tesztek egymásnak...de ez igencsak egyoldalú dolog lenne, ne légy önző a sexben.
2009. febr. 27. 08:33
 50/51 anonim ***** válasza:
szerintem menj el orvoshoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2009. márc. 15. 15:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!