Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátnőm nem szereti, de én...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm nem szereti, de én össze akarok szedni egy nőt csaj arra hogy beleverjem a szájába, csak erre kellene másra nem, ez megcsalásnak számítana? Hozzám se érne természetesen, mert azt nem szabad.

Figyelt kérdés
2009. febr. 14. 16:02
1 2 3 4 5 6
 11/51 A kérdező kommentje:
nem nézzek,de szerintem nincs rossz íze,bezzeg én bele kell hogy nyaljak barátnőm seggébe,és simán meg is teszem.
2009. febr. 14. 16:39
 12/51 anonim ***** válasza:
14%
ma 16:32 vagyok !! nem értem én a nöket !! állitolag szeretnek minket mindent megteesznek értünk akkor a spermátol miert undorottok ?? az is belölünk jön a miénk meg a tiétek , miért vagytok ilyenek ?? ti is elvárjátok azt hogy nyaljuk k,i a hüvelyeteket meg is tesszük !!!!
2009. febr. 14. 16:40
 13/51 anonim ***** válasza:
23%
ma 16:32 vagyok) A kérdés irojának üzenem én veled vagyok !!!
2009. febr. 14. 16:42
 14/51 anonim ***** válasza:
94%

nem az orális szextől tart sok nő!

Ezt azért tisztázzuk!

Annál kicsit többről van szó.

Mindig azt mondják, hogy semmi sem erőszak.

Valóban? Akkor nem ezt írnátok ide!

Különben is, ti, pasik nem "kaptok belőlünk" annyit, mint amennyit mi kapnánk ilyenkor!

És ha valaki nem akarja, nehogymár erőltessétek.

Te sem vagy köteles dolgokat megtenni, de azért azt fogadd el,hogy nálunk ez másképpen van.

Ha a barátnőd az oráltól lenne elhidegülve és úgy keresnél mást, még azt sem díjaznám.

Akkor szakíts vele, de ezzel őt is megalázod meg a másik nőt is!

Kell ez neked?

2009. febr. 14. 16:46
 15/51 anonim ***** válasza:
89%

Ha két ember nem passzol össze az ágyban akkor szakítani kell és kész. Hosszú távon rámegy a kapcsolat.

Aki szerint a szopás meg a sperma undorító, keressen magának olyan pasit, aki nem akar a szájába élvezni.

Ha neked az minden vágyad, hogy a partnered szájába verd, akkor keress egy olyat, aki nem undorodik tőled!

2009. febr. 14. 17:48
 16/51 anonim ***** válasza:
96%

ember, nem tudom hány éves vagy, de egy egészséges férfinak csomó vágya van, több nővel, stb amit van h egy életen át nem tud megoldani, ill. megállja, mert mondjuk fülig szerelmes a kedvesébe

ha nem bírod ki ezt, akkor verd bele, vmi rib@ncos bulin biztos vannak ilyen lányok, de szerintem nem fogsz tudni megállni ennyinél, ő is akar majd többet...

megéri?

ha komoly a kapcsolat akkor rá is lehet vezetni a lányt, talán eddig túl erőszakosan, vagy szimpla verbalizálással kérted meg.

helyedben azt csinálnám, h egy cédulára felírnám azt, és ő is írjon fel valamit.

ezt napközben kell megnézni, mikor nincs ott a párod.

aztán na végén találkozáskor hátha mindenki enged egy kicsit :D

2009. febr. 14. 18:12
 17/51 anonim ***** válasza:
100%

Kedves férfiak!

Na egyszer és mindenkorra tisztázzuk a dolgokat!A női hüvelyváladék olyan mint a férfi előváladék.Ugyanolyan sós ízű!A végtermék azonban teljesen más ízű,ezt nem lehet a nőéhez hasonlítani,mert a nőnek nincs végterméke! (tisztelet a G pontosoknak)Tiszta??

2009. febr. 14. 20:06
 18/51 anonim ***** válasza:
75%
Ember,te beteg vagy.Miért jó az neked ha a szájába vered?Még ha szopást akarnál megértem,de ez nem normális.
2009. febr. 14. 20:38
 19/51 anonim ***** válasza:
98%

Igen, annak számítana.

De szerintem a barátnőd sokkal de sokkal jobban járna, ha nem lennétek együtt..

2009. febr. 14. 21:38
 20/51 anonim ***** válasza:
52%

Hát ha te a seggét szoktad nyalogatni , sztem simán kérhetsz tőle ennyit....én simán megtenném,ha a barátom ennyire vágyna rá... ebben nincs semmi...de az igenis megcsalás lenne ha mással csinálnád

és azon meg hogy kinek mennyire rossz az ize felesleges veszekedni sztem..én már megkostoltam a sajátom is(lány), meg a páromét is nyílván és télleg a fiúkké durvábbXD, de mivel imádom őt nem okoz semmi gondot ha a számba élvez, hiszen szeretem, ennyit ne "tennék meg érte?ugyan...néha amugyis annyira be vagyok indulva hogy méág izlik is:D na meg az hogy közben látom és érzem ahogy élvez a számba..hát mindenért kárpótol:D

2009. febr. 14. 21:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!