Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátnőm nem szereti, de én...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm nem szereti, de én össze akarok szedni egy nőt csaj arra hogy beleverjem a szájába, csak erre kellene másra nem, ez megcsalásnak számítana? Hozzám se érne természetesen, mert azt nem szabad.

Figyelt kérdés
2009. febr. 14. 16:02
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
92%

erre van egy elég egyserű megoldás.

menje el egy k*rvához,vagy ha ilyen a hozzáállásod, (és én a következő lehetőséget ajánlanám)

na szóval a tuti megoldás, hogy levágod a farkad, és feldugod a seggedbe, aztán elgondolkodsz azon, hogy komolyan gondoltad e azt, hogy:

1 megcsalod a barátnőd

2 kihasználsz egy másik lányt.

2009. febr. 15. 01:33
 22/51 A kérdező kommentje:
nem kell az érzelgős szöveg,már megcsináltam tegnap egy közeli csaj imserősünkkel,bnőm is megengedte de csak úgy ha végignézhette ő is,aztán ment hármasban a dolog.
2009. febr. 15. 07:26
 23/51 anonim ***** válasza:
96%

Barátnőd nem engedi,hogy a szájába verd,inkább végignézi hogy más szájáa csaj hagy legyen jelen?Aztán hármasban?

Na tudom hogy nem véleményt kértél de bleeeeeeee!pfúj!

2009. febr. 15. 11:39
 24/51 anonim ***** válasza:
57%

vááááááhhhááááá XDDDDDDDDD

respect a barátnődnek XD nekem is ilyen kell

2009. febr. 15. 16:36
 25/51 anonim ***** válasza:
96%
Hát nem tom, de én elég érdekesnek találom hogy a barátnőd azt nem engedi hogy beleverd a szájába, de azt végignézi ahogy megteszed egy másik csajjal és utána még a hármasban is benne van...hát mit ne mondjak, elég érdekes ez a szitu...
2009. febr. 15. 16:58
 26/51 anonim ***** válasza:
8%
ma 16:32 vagyok ! Na látod nem vagy te buta gyerek !! király vagy !!! Jól megmutadtad a barátnödnek a magyarok istenét !! Ez kell nekik !! ÉN egy napja jöttem rá , hogy minden nö egy k.......va és jól meg kell öket alázni !!! Nincs egyik között sem külöbség !!
2009. febr. 15. 17:21
 27/51 anonim ***** válasza:
96%

Te egy idegbeteg senki vagy kedves utolsó! ;) Hogy a fene a nyakad azt (:

(Az ilyet kéne gázkamrába zárni..)

Kérdező és a barátnője pedig nem tudom melyik ...házból szabadult, de áldom az istent, hogy egyikőtöket se ismerem..

Ez az oldala.. 'legalja'..

2009. febr. 15. 19:47
 28/51 anonim ***** válasza:
29%

szerintem amit kértél nem sok. Nincs abban semmi, ha a szájába vered. Ha előtte egy-két nap sok narancsot eszel nem lesz "kellemetlen íze szaga a spermának" .

Szerintem nem megcsalás, ha valóban nem ér hozzád a másik nő csak rávered, viszon a nőnek aki ilyenkor csak "tárgy" neki megalázó. De biztos van akinek nem gond.

A hármas is nagyon jó abban az estben ha lelkileg SENKI nem sérül!

2009. febr. 15. 20:11
 29/51 A kérdező kommentje:
kedves utolsó előtti,nem tudhatod hogy nem ismersz
2009. febr. 15. 20:33
 30/51 anonim ***** válasza:
21%

Bemutathatnád azt a közeli ismerőst mert a párommal egy csajt keresünk 3ashoz. :P

És nálunk nem is én hanem a barátnőm akarja!!!

f/22

2009. febr. 16. 10:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!