Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek bejövök neki?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek bejövök neki? Mire utalnak ezek? Mindent leírtam lejjebb!

Figyelt kérdés

Tehát van egy srác aki:

-sokat szemezünk, ha sokáig nézek a szemébe, néha elnéz, vagy elmosolyodik

-ha beszélgetünk zavarban van, zsebre teszi a kezét, majd ki, megakad a beszédben, nevet a semmin, általábon fülig érő szájjal beszél velem

-minden héten többször msnelünk, elkezdjük sulis dolgokkal, de a végén mindig nagyon személyes témák kerülnek fel, pl a gyerekkora, párkapcsolatok, gondolkodásmód, család, barátok

-facebookon sok képet/bejegyzést/jegyzetet likeol

-már legalább 10 verset írt nekem, mindenféle témákban

-mindig ott lebzsel ahol én vagyok

-bókolgat, nagyon szép dolgokat mond

-féltékenykedik egy srácra akivel nagyon jóba vagyok, mindig vele szívat jóindulatúan

-megjegyzi ha talizok vele, h milyen szép női társasgot rendelt hozzá az ég

-mutat sok képet magáról, hogy melyik tetszik nekem, mit rakjon ki

ilyesmi jelek vannak :) előre is nagyon köszi

2011. febr. 21. 18:38
 1/3 anonim ***** válasza:
szerintem biztos tetszel neki:)
2011. febr. 21. 18:40
 2/3 anonim ***** válasza:
szerintem tetszel neki:):)
2011. febr. 21. 18:41
 3/3 anonim válasza:
hát ha ezekből nem jöttél rá, hogy tetszel neki, akkor a csillagos eget is lehozhatja...:-)
2011. febr. 21. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!