Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lanyok! Mi a valaszotok az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok! Mi a valaszotok az alabbi nehany peniszmerettel kapcsolatos kerdesre? (igen, mar megint:D)

Figyelt kérdés

1. Centimeterben megadva milyen hosszu es milyen szeles az a penisz, amire mar azt mondjatok, hogy "igen, ez tul kicsi es tul vekony"?

2. Ha van nalatok egy ilyen also hatar, akkor hogy tortenik nalatok az ismerkedes? Mar elozetesen megprobaljatok kipuhatolni, hogy mekkora szerszamot rejt a kiszemelt srac nadragja, vagy vartok es a szexnel majd ugyis kiderul?

3. Mekkora volt a legrovidebb es legvekonyabb penisz, amivel eddig talalkoztatok? Jo volt vele a szex?

4. Ha szerelmesek vagytok, de kiderul, hogy a fiunak tenyleg nagyon kicsi es/vagy vekony a penisze, megprobalnatok mindent, hogy jobba tegyetek a szexet, vagy minel hamarabb tovabballnatok inkabb?

5. Ha alkalmi kapcsolatrol van szo es nincs szerelem, fakepnel hagynatok a fiut meg az aktus elott, ha kiderul, hogy nem nagy a penisze? Esetleg volt is mar ilyenre pelda?

6. Ki szoktatok beszelni az aktualis pasitokat, szexpartnereteket a baratnoitekkel, barataitokkal? A meretekrol is szoktatok beszelni? Elaruljatok, ha egy kis peniszu fiuval volt eppen dolgotok?

2011. febr. 21. 17:54
1 2
 11/18 Girlnextdor ***** válasza:
hat nekem volt mar dolgom kb 9cm-es penisszel...ami igen vekonyka is volt...hat semmit nem ereztem...nem tudom kb 15centi folott szerintem mar nem szamit kicsinek foleg ha nem ceruza vekony...halistennek nekem meg csak egyszer sikerult kifogni egy ilye mini peniszu pasit...oszinten sajnalom azt akinek ennyire kicsi es orulok hogy no vagyok
2011. febr. 24. 10:50
 12/18 Czitrom ***** válasza:
81%

Látom azért vannak bicces kedvű emberek is itt :D

Nézd, erre annyit, hogy volt már kisebb méretű, és nagyobb méretűvel is dolgom, és hogy is mondjam...Szerintem nem a méret a lényeg :D Volt párom igen szép méretekkel rendelkezett, de nem tudta kihasználni az adottságait, a legutóbbi páromnak kisebb volt, ha a szexet tanítani lehetne, neki mester fokozata lenne az fix :)

Igaz sosem méregettem egyik pasimnál sem a méreteit(nem is érdekelt), hisz rohadtul nem izgatott mekkora van neki, ha tudta használni, és el tudott juttatni a csúcsig :)

Nem a csónak mérete a lényeg, hanem amire a víz képes ;)

Lehet neked nagy farkad, ha azt sem tudod hova kell dugni :)

Azokat meg ne vedd komolyan, akik itt arcoskodnak, mert máshol nem tudnak :))

2011. febr. 24. 11:23
 13/18 anonim ***** válasza:
82%

1. kurvära nem érdekel, hogy hány centi a pasim farka

2. nincs határ, nem farokméret alapján ismerkedek

3. nem méregettem őket, mert nem érdekel

4. inkább megpróbálnám jobbá tenni, de nem volt még példa rá, hogy nem élveztem a szexet

5. nem volt rá példa, nem is lesz, és nem hagynám ott

6. nem szoktam, mert magánügy

És egy 21 éves fekete hajú bombázó vagyok, és hozzám hasonlóan a nőket nem érdekli a pasijuk vagy szexpartnerük farokmérete! Szóval légy szíves felnőni a feladathoz, hogy farkad van, és használhatod!

2011. febr. 24. 11:43
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

1. szerintem 10 cm alatt számít rövidnek.. de nem tudom most ezt így elmondani, hogy melyikre mondanám hogy kicsi meg vékony...

2. nem f*szméret alapján ismerkedek...

3. a legvékonyabb egy egy éjszakás szex alatt volt. de szerencsére a srác tudta használni

4. ha szerelmes vagyok akkor ez nem számít. ha meg tényleg nagyon kicsi és használni se tudja, hát... nem csak azzal lehet kielégíteni. ;)

5. nem hagynám ott, ennyire nem vagyok paraszt.

6. igen, mi egy csomó mindent megbeszélünk a többiekkel. persze égő dolgokat nem, de pl. méretekről szoktunk beszélni. meg, hogy ki milyen pózban próbálta ki és milyen volt :D szóval elég sok mindent megbeszélünk ilyen téren is.

17/L

2011. febr. 24. 12:36
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

nekem 16 cmtől ideális,az alattival( 13 cm körül) egyszer volt dolgom, és nem éreztem belőle semmit, főleg h a srác is béna volt, pedig nem vagyok tág, szélességre se szoktam méregetni, de a vékony nem jó.

nem szoktam előre megkérdezni, szexnél kiderül, ha nem jó, akkor többet nem találkozok vele.egyszer mentem bele úgy h kicsinek találtam, többet nem tenném, az volt életem legrosszabb szexe.:D(alkalmi volt)

ha szeretem a fiút megpróbálom úgy elfogadni, de előfordul h nem megy.

barátnőkkel nem szoktam kibeszélni, nem tartozik rájuk

nincs teljesen sorrendbe:)

2011. febr. 24. 14:34
 16/18 anonim ***** válasza:

1. Én még nem találkoztam túl kicsivel, de sztem olyan 8 cm alatt már kicsinek mondható (nem azt mondom hogy nem jó csak azt kicsinek mondanám

2. Aki erre megy az nem 100-as

3. Ami eddig jött az kb egy méret volt, mindegyikkel jó volt (15-20 között és 3-4 cm vastag)

4. Ha jó vele a szex akkor nincs gond, de ha nem sikerülne összehozni valószínűleg egy idő után elválnának útjaink

5. Ugyanazt tudnám írni mint az előzőhöz

6. Mi a legjobb barátnőmmel meg szoktuk beszélni

22/L

2011. febr. 24. 16:17
 17/18 A kérdező kommentje:

Koszonom, hogy viszonylag sok lany (remelhetoleg) oszinten valaszolt es jo tudni, hogy a lanyok tobbsege ilyen megertoen all hozza a peniszmeret kerdeshez!

Az egyik lany valaszolonak uzenem, hogy termeszetesen szamitottam a vicces(kedo) kommentekre is, mindenre fel voltam keszulve, sot kulonosen orulok neki, mert amugy imadom a humort.

Bar azert halalra nem nevettem magam a hozzaszolasaikon...:D:D

Koszi mindenkinek!

2011. febr. 24. 21:24
 18/18 anonim ***** válasza:

1. Egyszerűbb ha azt mondom meg,hogy 18-tól felvelé az ami szóba jöhet nálam.

2.Egyszer egy pasival jól megszívtam, jó magas volt,minden a helyén volt ...látszólag...már alig vártam,hogy kardélre hányjon mikor a gatyájába nyúlva kb 7cm -es micsoda nézett rám, aminek a vstagsága kb. mint a hüvelykujjamé. Annyira felizgatott előtte,hogy az özönvíz kutya fasza volt hozzám képest, így amit éreztem az anyg nulla volt, nem mintha csont szárazon lett volna esélye, még meglovagolni sem tudtam.szánalmas

3. 7cm

4. Elméletileg mér megvan mielőtt szerelmbe esnék komolyan...a mostani pérommal aki eljegyzett sem úgy indult,h ebből egyáltalán kapcsolat lesz.

6. Ki hát! Ott basztam el,h a barátnőm is rá volt állva a 7cm-erssre és én emg elmondtam neki, pedig bekellett volna fűzni,h probálja ki mert olyan jó volt XD

2011. febr. 28. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!