Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lanyok! Mi a valaszotok az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok! Mi a valaszotok az alabbi nehany peniszmerettel kapcsolatos kerdesre? (igen, mar megint:D)

Figyelt kérdés

1. Centimeterben megadva milyen hosszu es milyen szeles az a penisz, amire mar azt mondjatok, hogy "igen, ez tul kicsi es tul vekony"?

2. Ha van nalatok egy ilyen also hatar, akkor hogy tortenik nalatok az ismerkedes? Mar elozetesen megprobaljatok kipuhatolni, hogy mekkora szerszamot rejt a kiszemelt srac nadragja, vagy vartok es a szexnel majd ugyis kiderul?

3. Mekkora volt a legrovidebb es legvekonyabb penisz, amivel eddig talalkoztatok? Jo volt vele a szex?

4. Ha szerelmesek vagytok, de kiderul, hogy a fiunak tenyleg nagyon kicsi es/vagy vekony a penisze, megprobalnatok mindent, hogy jobba tegyetek a szexet, vagy minel hamarabb tovabballnatok inkabb?

5. Ha alkalmi kapcsolatrol van szo es nincs szerelem, fakepnel hagynatok a fiut meg az aktus elott, ha kiderul, hogy nem nagy a penisze? Esetleg volt is mar ilyenre pelda?

6. Ki szoktatok beszelni az aktualis pasitokat, szexpartnereteket a baratnoitekkel, barataitokkal? A meretekrol is szoktatok beszelni? Elaruljatok, ha egy kis peniszu fiuval volt eppen dolgotok?

2011. febr. 21. 17:54
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Nőjj fel.
2011. febr. 21. 17:56
 2/18 anonim ***** válasza:
hát öreg a kérdéseidböl addódva ugy gondolom neked bebaszott :D akár le is vághatod a 5 centi hosszú 2 centi széles kis faszodat :D
2011. febr. 21. 17:57
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

1: ilyen nincs, túl nagy van,túl kicsivel még nem találkoztam (najó,azt a tv-ben mutogatott állva 2 centisre lehet azt mondanám)

2:eszembe nem jutott sose ilyen alapján ismerkedni...igaz nem is vártam sose hónapokat az első együttlétig

3:bár munkám miatt vonalzó van nálam mindig,de még sose használtam ilyenre,de volt már bennem 10 centi körüli,tudott vele bánni a pasi...vékonyságra...nem nézem,nem dugdosok kólásüveget magamba hogy tág legyek...

4:ilyen miatt még sose jutott eszembe továbbállni...ha én tudom hogy lehet engem kielégiteni,nincs az a vékony és rövid farok,amivel ne lehetne,csak meg kell mutatni a pasinak,hogy hogy jó...

5:alkalmira volt példa,faképnél hagyásra is,de pont ellenkezőleg,simán volt 25 centis,engem szét nem repeszt...:D

6:rám tartozik és a pasira...nem pedig barátnőkre...annyit szoktam mondani,hogy ez magánügy,legyen elég hogy én meg vagyok elégedve...(de vannak barátnőim,akik minden egyes estét alaposan elmondanak,nah azon jókat szoktam nevetni)

23/N

2011. febr. 21. 18:02
 4/18 anonim ***** válasza:

Második! Veled vannak problémák. Olvasgassál helyesírási szótárat.

Amúgy aktuális is lehet a kérdés.

2011. febr. 21. 18:03
 5/18 anonim ***** válasza:

1. 20 cm hosszúság és 5cm szélesség alatt

2. ja, megpróbáljuk

3. a)nem tom, nem láttam b) szex? azzal? xd

4. lépek tovább

5. általában igen, de ha elég aranyos, akkor lehet szó szánalom-szexről

6. ja

2011. febr. 21. 18:07
 6/18 anonim ***** válasza:
Ha eléred a kb. 14 éves kort ( testileg, lelkileg), csökkenni fognak az ilyen gondjaid.
2011. febr. 21. 18:10
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

1.,2.,3.,4.,5.,6.,:

Ne foglalkozz ilyen hülyeségekkel, ismerkedj normális lányokkal.

22/L

2011. febr. 21. 18:58
 8/18 anonim ***** válasza:

Én kíváncsi lettem volna...

Anonim szóval lehet őszintén válaszolni...

A 23 és 22 éves lánynak köszönöm a választ ment is a pont :P

Nekem nincs nagy őszintén bevallom (12-13cm) és vastagnak se nevezném. Mindig is komplexusaim voltak, vannak, lesznek emiatt...

A normális lányokról meg annyit: hol lehet olyanokat találni?

2011. febr. 21. 23:26
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

1. nem tudom, mert nem ezt nézem egy pasin, meg minden megoldható

2.majd kiderül

3. nem tudom számszerűsíteni, de jó volt, nem volt kellemetlen, és olyan majd bepisilek érzésem

4. ha amúgy egy tök korrekt csávó, tetszik nekem, és nem az ilyen mondvacsinált pénze vagy autója vagy mittomén miket szoktatok itt hadoválni, szóval ha egy hullámhosszon vagyunk, mindenképp, nem állnék csak ezért tovább.

5. nem, mert nem vagyok egy paraszt k*rva

6.megosztok dolgokat, de egy szabályom van, rosszat, degradálót soha. De ez is változó, max 1 vagy 2 ember van akivel ha meg is osztom.

És változatlanul azt mondom, h kár ilyeneken aggódni.

Szánalmas az a fiú, aki a punci kinézetén avn kiakadva és a lány is, ki a kukin..:D

Ennyi.

Remélem most már kielégítettelek.

Ja, és normális lányok hol vannak, vhol vannak, nem tudom. Engem is érdekelnének a normális fiúk.:D

De majd lesz vhogy.

22/L

2011. febr. 22. 08:28
 10/18 A kérdező kommentje:

Koszonom, hogy legalabb ket lany oszinten valaszolt!

A tobbieknek meg csak annyit, hogy szerintem nem primitivebbek ezek a kerdesek, mint az "x evesen gaz-e az x cm-es peniszem", vagy a "szerintetek gaz-e a kilogo kisajak" tipusuak! Annyi volt a celom, hogy egy kis izelitot kapjunk, hogy a lanyok fejeben kb. milyen kep el ezzel a temaval kapcsolatban! Vannak akikben tenyleg komoly szorongast tud okozni, ha elbizonytalanodik a testevel kapcsolatban, de en is remelem, hogy a normalis emberek nem fognak ilyesmik miatt a masik lelkebe gazolni!

Ugyhogy elore normalis fiuk es lanyok!!!:D

Koszi a valaszokat!

2011. febr. 22. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!