Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hónapok óta együtt vagyunk, mégis, még mindig szűk lennék?
Párommal már egy ideje együtt vagyunk, de sajnos a mai napig tapasztalom a következőt.
Szeretkezés után tompán fáj a hüvelyem, talán egy napig, aktus közben pedig érzem, hogy feszít. Nem elviselhetetlenül, de elég kellemetlen néha, én irányítom a szöget hogy jobb legyen.
Már használtunk síkosítót, óvatos is, teljesen bízom benne, nem húzom össze az izmokat, és rengeteget kényeztet előtte. Mégis fennáll a probléma.
Nőgyógyászom szerint nálam minden rendben, semmi rendellenes, ezek szerint az Ő nem szerény méretei is közrejátszanak.
Akkor mégiscsak túl szűk vagyok Neki? Volt már valakinek hasonló? Megoldódott?
Tudom, hogy off-olas, de ne haragudj, mi az, hogy rendesen felall neki?
Most vagy felall vagy nem. Esetleg valami baja van, vagy oreg es puha neki?
Nincsenek gigászi méreteim, de az átlagnál biztosan nagyobb vagyok, és igen, volt már, hogy az aktuális partnerem túl szűk volt. Amúgy én nem szeretem, ha valaki szűk, a szűz lányokat többek között emiatt sem szeretem.
Viszont a tartós kapcsolataim során a lányok rövid időn belül hozzám igazodtak, ritka kivételtől eltekintve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!