Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Orális szex mennyire fontos a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Orális szex mennyire fontos a csajoknak úgy általában?

Figyelt kérdés

Tudom hogy ez lány függő de a nagy általánosságban véve azért mégis lehetne válaszolni. Mindenesetre én nem igazán kedvelem az orális szexet (se nem kapni se nem adni) inkább ujjaznám a lányt miközben smárolunk előjátékként, szóval érted. De komolyabb kapcsolatom nem volt még és érdekelne mennyire oszt vagy szoroz ez a téma hosszútávon.

Szóval na, lányok, nektek mennyire fontos a dolog?

Ja és farok méret kompenzálhat-e?

2011. febr. 17. 09:15
1 2 3
 21/21 ekeke ***** válasza:

Általános recept nincs, csináljátok azt, amit pont mindketten élveztek!

Amit a legrosszabbnak tartok, az a matekozás: ha ő csinálja, én is, ha nem, én sem... az nem szexuális élet, hanem üzlet!

Ssámomra az a legszebb, mikor a másik élvezetből tesz meg dolgokat, és mindegy, hogy kinek jó:)

Olyan nincs, hogy kedveled vagy nem, majd egy szupernőtől megtanulod, milyen amikor eldobod az agyad és fordítva, nos akkor majd nem fogsz azon gondolkodni, mit teszel vagy nem. Addig meg inkább ne legyél senkivel, amíg csak reszelés a szex.

Méret??? HAHA!

HATÁS, fiam, majd meglátod!

2011. márc. 7. 17:39
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!