Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Orális szex mennyire fontos a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Orális szex mennyire fontos a csajoknak úgy általában?

Figyelt kérdés

Tudom hogy ez lány függő de a nagy általánosságban véve azért mégis lehetne válaszolni. Mindenesetre én nem igazán kedvelem az orális szexet (se nem kapni se nem adni) inkább ujjaznám a lányt miközben smárolunk előjátékként, szóval érted. De komolyabb kapcsolatom nem volt még és érdekelne mennyire oszt vagy szoroz ez a téma hosszútávon.

Szóval na, lányok, nektek mennyire fontos a dolog?

Ja és farok méret kompenzálhat-e?

2011. febr. 17. 09:15
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
42%

Én szeretem adni és kapni is. Szerintem elengedhetetlen egy kapcsolatban a változatos szexuális élet, amibe ezek a dolgok is szerepelnek. Persze mindig lesznek, akik elzárkóznak-e téren, akiket amúgy megértek valamilyen szinten. Én mégsem tiltakozom ellene, mert szeretem. Számomra Öröm, ha csinálhatom, és öröm, ha kaphatom.

N

2011. febr. 17. 09:20
 2/21 anonim ***** válasza:
58%

Párom kedvéért szívesen csinálom neki, de a magam részére a hagyományos mellett voksolok.

Méretben nem a hosszúság, hanem a vastagság számít :-)

30/N

2011. febr. 17. 09:45
 3/21 anonim ***** válasza:
66%
Nálam orális szex nélkül nem kezdőthet el a szex. Én biztos nem tudok úgy benedvesedni, hogy csak rámnéz aztán vágjunk bele. Nekem nagyon fontos, és az ujjazást is már csak akkor engedem, ha a nyalással odáig jutottunk, hogy már azt kérem tegye be. Persze az előző két barátomnál inkább azt mondtam, vágjunk bele aztán minél hamarabb legyen vége, de a mostani párom megmutatta, hogy milyen nagyon is jó az orális szex, szóval abban is nagyon ügyesnek kell lenni, hogy élvezze az ember. Adni is nagyon szívesen adok, mivel ez így működik. 23L
2011. febr. 17. 09:50
 4/21 anonim ***** válasza:
35%

Normális értékrendű ember orális szex nélkül is betudja nedvesíteni a nőt! Az előjáték megoldja ezeket a gondokat orál nélkül is. Régen sem volt divat az orál,sőt a kuplerájokban sem csinálta minden nő.

Ma divat ezt tartani a szexkulturának!

Undorítónak tartom,után nem tudnám sem megcsókolni,sem enni.

2011. febr. 17. 09:57
 5/21 anonim ***** válasza:
39%
Utolsó válaszoló nemtudom hogy nő vagy-e vagy férfi, de az biztos, hogy én nem járnék veled ilyen felfogással, hogy undorító. Ez igen is kell mindkét fél részére, nem csak a sima szex.
2011. febr. 17. 10:03
 6/21 anonim ***** válasza:
7%
09:57 te tuti szűz vagy:d
2011. febr. 17. 10:22
 7/21 anonim ***** válasza:

Az orális szex hozzátehet a szerelmi játékhoz, de hogy te mit csinálsz szívesen és mit nem, az rajtad áll.

Sok lány van, aki nem vágyik többre.

Szerintem fontosabb, hogy arra figyelj, hogy a partnered is élvezze az együttléteteket, a határokat meg úgyis közösen húzzátok meg. (32L)

2011. febr. 17. 10:47
 8/21 anonim ***** válasza:
Hát nekem személy szerint rohadt fontos...mivel a párom annyira nem szereti csinálni kínlódok is emiatt... Ezért van az pl h én sem csinálom annyiszor amennyiszer szeretném, mert ha Ő sem, Én sem..érted...Úgyhogy szerintem annak a lánynak aki szereti igenis fontos része!!
2011. febr. 17. 11:27
 9/21 anonim ***** válasza:
én imádok nyalni de ha szopnak ne csak a hegyét mert az érzékeny:) 23/F
2011. febr. 17. 12:06
 10/21 anonim ***** válasza:
58%

Én nem szeretem, ha engem kényeztetnek, mert a jövőhét is nyálas, semmit nem érezni az egészből. :-S

De a pasit imádom kényeztetni :-)

2011. febr. 17. 12:10
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!