Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Orális szex mennyire fontos a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Orális szex mennyire fontos a csajoknak úgy általában?

Figyelt kérdés

Tudom hogy ez lány függő de a nagy általánosságban véve azért mégis lehetne válaszolni. Mindenesetre én nem igazán kedvelem az orális szexet (se nem kapni se nem adni) inkább ujjaznám a lányt miközben smárolunk előjátékként, szóval érted. De komolyabb kapcsolatom nem volt még és érdekelne mennyire oszt vagy szoroz ez a téma hosszútávon.

Szóval na, lányok, nektek mennyire fontos a dolog?

Ja és farok méret kompenzálhat-e?

2011. febr. 17. 09:15
1 2 3
 11/21 anonim válasza:

Persze, hogy partnerfüggő.

Az én volt barátnőm például egyáltalán nem szerette adni fiúnak. Ettől független én szívesen kényeztettem a nyelvemmel, hiszen mindketten imádtuk.

2011. febr. 17. 12:17
 12/21 anonim válasza:

A többségnek fontos, bizonyára.

10:47 "Sok lány van, aki nem vágyik többre."

Hát, én még sajnos nem találkoztam olyan lánnyal, aki beérte volna csak az orális szexszel... :)

2011. febr. 17. 12:49
 13/21 anonim ***** válasza:
Én csak úgy tudok elmenni, orállal. 21L
2011. febr. 17. 13:25
 14/21 anonim ***** válasza:
51%

Az orális szex bizonyos lányoknak fontos, mert ugye nem a hüvelyben helyezkedik el a csikló. És vannak akik csak így tudnak elmenni. Sehogy máshogy.

Én lány vagyok, de nem igénylem, abszolút nem izgat a nyalás (máshogy igen, kézzel pl. )

De adni sem szeretek, viszolygok a szo*pástól, annyira, hogy még a trágárságszűrőn sem megy át:P

2011. febr. 17. 14:02
 15/21 anonim ***** válasza:

14:02

Szopás. Látod, átmegy. Nincs benne semmi rossz. Tessék barátkozni vele! :D ;)

2011. febr. 17. 15:51
 16/21 anonim ***** válasza:
szopás, szopik, szop*d le!
2011. febr. 17. 19:25
 17/21 anonim ***** válasza:
nem szopom le, mert nem ment át a trágárságszűrőn!
2011. febr. 17. 19:25
 18/21 anonim válasza:
nekem rengetet számít és szerintem nagy általánosságban sokat számít a csajoknak, tessék barátkozni vele!
2011. febr. 17. 19:49
 19/21 anonim ***** válasza:
a csajok bagy részének igen, a pasiknak nem annyira számít. A pasik hüvelyben is élveznek. A nők nem. Ezért kell a csiklóingerlés.
2011. febr. 17. 20:16
 20/21 anonim ***** válasza:
én imádom ha a pasim kinyal és anyira jó adni és kapni is,
2011. febr. 27. 15:25
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!