Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 18 v ok és szűz alkalmam lett...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 v ok és szűz alkalmam lett volna 2 héttel ezelött lefeküdni egy 38 éves nővel de nem tudtam + tenni annyira taszító volt hogy mennyivel idősebb nálam. Szerintetek jól döntöttem mert szerintem NEM?

Figyelt kérdés
2011. febr. 15. 17:05
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
pl: nálam suliban a velem 1korú csajoknak mind kb 15-20 évvel idősebb pasija pasija??? inkább facverő pedofil genyókkal jönnek össze minthogy inkább foglalkoznának a saját korosztályukal pl: velem:):)
2011. febr. 17. 20:26
 22/24 anonim ***** válasza:

ez így van. Na igen, méghogy hamarabb érnek...

Az nem érés, ha összejönnek egy 20 évessel 15 évesen.

2011. febr. 17. 22:20
 23/24 anonim ***** válasza:
Haat, en 18 eves lany vagyok, de meg csak nem is hallottam rola hogy a kornyezetemben levo fiatal lanyok efy naluk 20 evvel idosebb ferfival lwtesitettek volna barmilyen kapcsolatot ugyhogy nem tudom mirol beszeltek.. en baratom is csa 5 honappal idosebb nalam, es mar 2 eve boldogok vagyunk egymassal. De mind1, szerintem egy ilyen idos no gusztustalan, elkepzelhetetlennek tartom hogy vonzo legyen. Raadasul meg kva is.. hat te tudod kerdezo de szerintem jol dontottel. Bar ha ennyire igenytelen vagy ilyen teren, jogy egy ven ribanc is megteszi, akkor semmirol sem maradtal le. Ilyen ven kiehezett ribancot barhol, barmikor ossze tudsz szedni.
2011. febr. 20. 15:49
 24/24 A kérdező kommentje:
tisztelet a kivételeknek
2011. febr. 20. 17:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!