Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 18 v ok és szűz alkalmam lett...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 v ok és szűz alkalmam lett volna 2 héttel ezelött lefeküdni egy 38 éves nővel de nem tudtam + tenni annyira taszító volt hogy mennyivel idősebb nálam. Szerintetek jól döntöttem mert szerintem NEM?

Figyelt kérdés
2011. febr. 15. 17:05
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Nézd, biztos sok idősebb nő szívesen fogadna az ágyába egy 18 éves fiút, de neked nem kötelességed minden idősebb nőt kielégíteni.
2011. febr. 15. 17:06
 2/24 anonim ***** válasza:
Szerintem jól döntöttél. Keress egy korban jobban hozzád illő lányt. Lehet az idős nő miatt rossz élményeid lettek volna, és elment volna a kedved a szextől a továbbiakban.
2011. febr. 15. 17:07
 3/24 anonim ***** válasza:

Basszus, hát téged ki kényszerített rá?

Miért bántad meg?

Azért, mert most nem lennél szűz, az ég világon semmi nem változott volna meg az életedben.

2011. febr. 15. 17:11
 4/24 A kérdező kommentje:
dehogynem legalább tudnám milyen érzés 1 nővel csinálni
2011. febr. 15. 17:15
 5/24 anonim ***** válasza:
29%
A Világ legnagyobb mázlistája lehettél volna. a 20 év alatti srácok 99%-ának az álma, hogy egy 30-40 közötti nővel összejöhessen. Pokolian jó élmény. :P életre szolo élmény marad minden srácnak akinek van szerencséje kiprobálni. hidd el 10000-szer jobb mint egy 18-19 éves lánnyal.
2011. febr. 15. 17:21
 6/24 A kérdező kommentje:
mostmár késő bánat mert hazautazott :(
2011. febr. 15. 17:25
 7/24 anonim ***** válasza:
Szerintem meg jól döntöttél. Maradj a saját korosztályodnál.
2011. febr. 15. 17:55
 8/24 anonim ***** válasza:
Helyesen döntöttél. Undorito vénasszony!!! És még meg is akart egy "szüz" fiucskát eröszakolni.Fujj perverz liliomtipro!! Várd csak meg "szüzen" mig te is annyi idös leszel, akkor szolj neki, hogy most már jöhet!!
2011. febr. 15. 18:09
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Haaat, nagyon jol dontottel! Nemtudom a feljebb levo valaszolo miert mondja ezt.. ennyi idos nok mar fizetni szoktak 18 eves fiuknak a szexert. E mellett egy 18 eves feszes testu, fiatal, formas csajszi sokkal izgatobb, finomabb, es elvezetesebb. Ha meg a tapasztalatrol van szo, nos... szerintem egy 18 eves sokkal tobb uj dolgot tud mutatni. Volt baratom kb minden korosztalyt kiprobalt, megis azt mondta hogy velem volt a legjobb a szex, pedig en is 18 vagyok. Oszinten szolva nekem sem lenne gusztusom a kozepkoruakhoz:S
2011. febr. 15. 18:18
 10/24 Szűcs Vivike ***** válasza:
88%

Úgy van, ahogy az utolsó írja!

Nehogy azt higyjétek, hogy ha valaki korosabb, az tapasztaltabb is a szexben.

Most lehet, hogy nagyképűség részemről, de a 22 évemmel szerintem már most többet tudok a szexről, mint az a 38-as nő...

És nem azért mert "örömlány vagyok", mert nem vagyok, hisz eddig csak 3 pasival voltam együtt az ágyban.

De az (a mostani párommal főleg) annyira gazdag volt szexuális téren, hogy azt sokan megirigyelhetnék...

Tehát jól döntöttél, hidd el nem érte volna meg odaadnod magad egy középkorúnak, aki valszeg. csak azért akart, mert fiatal vagy...

Jobb lesz az egy korban hozzád illő (esetleg szintén tapasztalatlan) lánnyal!! Jó lesz felfedezni az új érzéseket, élményeket együtt!

2011. febr. 15. 19:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!