Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az előjátéknak törvényszerűen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az előjátéknak törvényszerűen ki kell kopnia a kapcsolatokból?

Figyelt kérdés

Öt éve vagyunk együtt a párommal, a szexuális nem rossz, mindent kipróbálunk, amihez valamelyikünknek kedve van, ennek ellenére a hétköznapokban a helyzet egyre rosszabb.

Esténként, neki is lenne kedve és nekem is, de mást szeretnénk:( Ő csak gyorsan túl lenne a dolgokon, de nekem hiányzik az előjáték... egész nap nem látom, nem csak szexet akarok, de azt is. Amikor ezt elmondom neki, akkor jön, hogy ő ahhoz lusta és inkább aludjunk.

Megértem, hogy fáradt, de nekem ez így nem jó. Persze, hogy így a nők egy idő után, már szexet sem akarnak.

Másoknál is így van ez? Van erre megoldás?

2011. febr. 15. 08:47
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
igen
2011. febr. 15. 08:57
 2/17 anonim ***** válasza:
nem
2011. febr. 15. 08:57
 3/17 Joco901019 ***** válasza:
Gondolom a párod fizikai munkát végez így, amikor hazaér fáradt nincs türelme semmihez ilyenkor egy pasinak nincs kedve tartalmas szeretkezésre csak gyors menetre. Talán jobban járnátok, ha akkor próbálnátok meg amikor a párod nem megy dolgozni vagy vegyen ki 2 nap szabadságot és legyetek egymással, akkor biztos türelmes lesz hozzád az ágyban hiszen szeret.
2011. febr. 15. 09:05
 4/17 anonim ***** válasza:
Szerintem nem törvényszerű, habár én még csak 1,5 éve vagyok együtt a párommal, de nálunk az előjáték szent. Egy órás legalább és azt az egy órát én kapom. Az előző két kapcsolatomban ami 6 és 3 évig tarott olyan, hogy előjáték nem létezett, csak bumm bele, gondolhatod mennyit szexeltünk. Szóval sztem nem kellene így lennie, akárhány év eltelte után is kellene az az előjáték. Beszéld meg vele, hogy neked a felizguláshoz szükséged van rá nem úgy működünk mint egy pasi...
2011. febr. 15. 09:07
 5/17 anonim ***** válasza:
Szerintem forduljatok szakemberhez. Amúgy meg nem kell minden este, mert tényleg lefárasztja az embert. Ez a "mindent kipróbáltunk" tipikus kiégés. Erre jó az, hogy a szexualitást hirdetik mindenhol, hogy anélkül, hogy megélnéd annak az intimitását, mindenféle tornagyakorlatokat végzel, amit persze, hogy meg lehet unni. Ha szakember (szexuálpszichológus, párkapcsolati tanácsadó) segítségével megpróbálnátok javítani a helyzeten, gyanítom, hogy egy sokkal jobb és tartósan élvezhető szokásrendszert tudnátok kialakítani.
2011. febr. 15. 09:08
 6/17 anonim ***** válasza:

Miért kéne szakember? De most komolyan?!

Beszélj a pároddal, hívd meg valami finomságra, és közben beszélgessetek... nem kell halálosan komoly arccal, lazán, kedvesen, hogy te mire vágysz!

Hidd el, menni fog....

Nekem az eddigi kapcsolataimban (2,5 és 3 hónap... meg most van egy...)inkább én voltam a passzív fél, így előjáték terén, miután kezdett megromlani a kapcsolatunk.. Nekem ahhoz, hogy előjátékot játszak, kell egyfajta kiváncsiság, ami csak akkor van meg, ha a másik után érdeklődőm.

Ha már nem szeretem annyira, nem is érdekel...

Én ilyen vagyok, de ez nem jelenti azt, hogy más is így müködik.

2011. febr. 15. 09:28
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Az én párom fizikai munkát végez, de ahányszor csak máshogy csókol meg, már abból tudhatom, hogy játék következik...és rendszerint rám hagyja a döntést, hogy mikor kezdhet a dologhoz "komolyan"...

25 L

NEM szabadna eltűnnie az előjátéknak se 50 év házasság, se "lusta vagyok hozzá" esetén.

Kitartás!

2011. febr. 15. 09:34
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Egy normális hosszútávú kapcsolatban egyre több szerepet kap az előjáték. A kor előrehaladtával bizony a csaj sem nedvesedik a szex puszta gondolatára meg a szerszám sem mindig működik szopás nélkül.
2011. febr. 15. 09:35
 9/17 anonim ***** válasza:
Nálunk is van amikor kimarad,de nem mindig.csak akkor ha épp olyan kedve van, vagy ha nagyon nyaggatom, h. szeretkezzünk, miközben ő nem igazán van ráállva a dologra.Amúgy az nem kifogás, hisz ha szeret akkor fontos neki h. neked is jó legyen.Az más ha néha-néha előfordul, de ha ez állandósul akkor ez inkább önzőség.Beszélj vele.Mondd meg neki h. ez neked kell ahhoz h. jó legyen a szex, ha ezt nem érti meg akkor ott már gondok vannak.azért csak van amikor nem dolgozik(hétvége, szabadság stb.)
2011. febr. 15. 09:35
 10/17 A kérdező kommentje:

Úgy látom én vagyok telhetetlen:( Hétvégén minden rendben van, de én hétköznap is igényelném a gyengédséget. A szexet mindketten akarjuk minden nap és ezen nincs is kedvem változtatni, örülök, hogy öt év után még így van, és nem hiszem, hogy kilennénk égve, csak azért mert nyitottabb az érdeklődésünk. Talán elégedettnek kellene lennem, azzal ami van:(

Beszéltem már vele, de egyszerűen nem erőltethetem rá az akaratom:( Ha, csak azért simogat, mert megkértem, az nekem sem jó:( A szex menne előjáték nélkül is (végig simít a nyakamon, esetleg még egy puszit is ad rá és menne a dolog), de az tényleg unalmas és sablonos lenne egy idő után.

Azt is megértem, hogy ő fáradt (egyébként szellemi munkát végez), de csak annyi lenne az igényem, hogy mondjuk csókolózzunk, és rángassuk le egymásról a ruhát, amíg elérünk az ágyig... az kb. max 10 perccel hosszabbítaná meg a dolgokat:(

Nem tudom mit tegyek, szerintem tényleg velem van a baj:(

2011. febr. 15. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!