Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Vajon a barátnőm miért nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon a barátnőm miért nem "engedi"?

Figyelt kérdés
Lassan 4 hónapja leszünk együtt. Kb 2 hónapja voltunk együtt amikor ő orálisan kielégített. Azóta párszor megtörtént már. Viszont amikor én kezdek el neki valamit, ujjazom vagy ilyenek, akkor mondja rövid időn belül, hogy hagyjam abba. De olyan meg szokott lenni, hogy ruhában elkezd rajtam mozogni lovagló pózban, és kérdezi, hogy jó lenne-e... és mondja hogy neki is. De amikor sexre kerülne a sor, nem engedi...:S egyikőnk se szűz. Vagy ő lehet mégis? Mi lehet a baj? F/16
2011. febr. 13. 22:20
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Pénteken megyünk party-zni, aztán nálam lesz.. :) Majd akkor ha ugyan ez lesz, mint leírtam, hogy nem engedi a sexet, csak előjáték, de látom rajta, hogy akarná... akkor megkérdezem. ;) csak erőt kell gyűjtenem hozzá.. :||
2011. febr. 16. 13:31
 22/26 anonim ***** válasza:

Szia!!

Én 16 évesen vesztettem el a szüzességem, és nekem sokat segített a dolgon, hogy egyrészt halálosan szerelmes voltam, másrészt a fiú hozzáállása. Bevallom én is rettenetesen szégyenlős vagyok, ő valahogy mégis tudta oldani a gátlásokat! NEm erőltette, csak az történt, amit én szerettem volna. Az első éjszakán, gyertyát gyújtott, betette a kedvenc zenénket, besütött a hold az ablakon...csodás élmény volt...szerintem varázsold el, nekem ez bejött:) Még most is nagy élmény, pedig már 9 éve volt:)

2011. febr. 16. 17:19
 23/26 kukkumpityere válasza:
nem értem miért csinálsz ebből ilyen ügyet?4 hónap nem olyan hosszú idő...és ha szereted akkor nem a szex a lényeg és egész nyugodtan várhatsz rá:P
2011. febr. 16. 18:01
 24/26 A kérdező kommentje:

Ő is mindig mondja, hogy szeretné.. De valamiért mégse engedi.. :) És szerintem mindegy, hogy 4 hónap vagy mennyi...

Majd megpróbálom én is "elvarázsolni" valahogy.. ;) Remélem már csak össze fog jönni. :/ :)

2011. febr. 16. 19:20
 25/26 anonim ***** válasza:
na történt valami péntek óta?
2011. febr. 21. 12:37
 26/26 anonim válasza:
na, megvolt már?
2011. márc. 14. 09:41
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!