Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Vajon a barátnőm miért nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon a barátnőm miért nem "engedi"?

Figyelt kérdés
Lassan 4 hónapja leszünk együtt. Kb 2 hónapja voltunk együtt amikor ő orálisan kielégített. Azóta párszor megtörtént már. Viszont amikor én kezdek el neki valamit, ujjazom vagy ilyenek, akkor mondja rövid időn belül, hogy hagyjam abba. De olyan meg szokott lenni, hogy ruhában elkezd rajtam mozogni lovagló pózban, és kérdezi, hogy jó lenne-e... és mondja hogy neki is. De amikor sexre kerülne a sor, nem engedi...:S egyikőnk se szűz. Vagy ő lehet mégis? Mi lehet a baj? F/16
2011. febr. 13. 22:20
1 2 3
 11/26 anonim válasza:
Páran már elmondták elöttem, de osztom a véleményt.:) szerintem is szűz. Én nem rég kezdtem szexuális életet élni, és amire azt mondja apárom, hogy jó akkor én is visszakérdezek hogy télleg?! :D Jólesik mikor mondja mert még énsme tudom mindig hogy mit kell csinálni. Beszéld meg vele, de az otthagyós ötlet is marhanagy.:D:D Ha pedig sehogy sem akarja elmondani akkor.. tedd amit jónka látsz, vagy elviseled vagy nem.:/:/
2011. febr. 16. 10:33
 12/26 anonim ***** válasza:
59%
Ha már nem szűz, akkor szégyellős. Én is az voltam, és vagyok a mai napig is a barátom előtt. Más előtt nem, mert mások véleménye nem érdekel (gondolok itt pl. egyéjszakás kapcsolatokra, amikben egyszer volt részem, vagy arra, hogy a barátaim, barátnőim pucéron látnak). De az övé igen, és nem szeretném, hogy valami ne tetsszen neki rajtam. Tudom, butaság, de ilyen vagyok :) Bár ettől függetlenül én engedem neki a dolgokat, már 1 éve együtt vagyunk. De egy kis izgulás mindig bennem van. 21/L
2011. febr. 16. 10:39
 13/26 anonim ***** válasza:
59%

.

Játsz a szicijével is attól begerjed, és ne újjazd neki hanem nyald ki a punciját !

.

2011. febr. 16. 10:41
 14/26 anonim ***** válasza:

Osztom a véleményt, szűz a lány :) Most neked kell érettebbnek lenned, és kedvesen közeledned felé..

Ám az is lehet, hogy tényleg igaz, h egy buliban vesztette el a szüzességét.... gondolom tökrészegen, arra pedig az ember lánya nem emlékszik... tehát ergo, ugyanúgy fél...

TÜrelem... és tényleg tetszik nekem is ez az otthagyós... :) De csak kedvesen és viccesen!!! :)

2011. febr. 16. 11:57
 15/26 Kriszti83 ***** válasza:
99% hogy szűz. Kérdezz rá, mi a gond.
2011. febr. 16. 12:31
 16/26 anonim ***** válasza:
Biztos hogy szűz... Vagy csak szórakozik veled... De inkább szűz :D majd írd meg, mi van! sok sikert
2011. febr. 16. 13:03
 17/26 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenkinek! Az otthagyóst ki fogom próbálni.. ;) Azt meg, hogy izgassam a mellét, azt meg szokta engedi.. azt élvezi. :)) Ha rákérdezek, hogy miért nem akarja, akkor úgy csinál mint ha meg se hallaná.. és másról beszél. De látja rajtam, hogy ez engem zavar, és mondja is hogy ne utáljam. :D Mondom neki mindig, hogy szeretem csak mondja már el, hogy mi a baj. Ja, és olvastam, egyik lány aki írt, hogy szégyenlős. Lehet ő is az, és még mielött összejöttünk beszélgettünk arról, hogy nem zavarja ha a barátnői/barátai látják... volt hogy medencéztek és ott is full meztelenek voltak. :) Szóval lehet nála is az van mint veled volt. Köszi még 1x mindenkinek az értelmes válaszokat! De azért még várok véleményeket!;)
2011. febr. 16. 13:04
 18/26 Szömörce válasza:
hát vszeg szűz. én egy olyan szituációban, lehet h finoman felhoznám a témát. olyan megközelítésből, h milyen jók azok a lányok akik szüzek, mert akkor tudod h te vagy neki az első és ez jó érzés, meg ad neked is egy pluszt.stb stb. a megfogalmazás nem a legmegfelelőbb de remélem érted a lényeget. értesd meg vele h ez nem ciki, hanem h te büszke lennél rá ha még szűz lenne és veled veszítené el...
2011. febr. 16. 13:10
 19/26 A kérdező kommentje:
De ő meg azt mondta nekem, hogy nem szűz.. és akkor meg az jönne le, hogy nem hiszek neki.. Amúgy gondoltam már erre én is, hogy mondjam neki. :) Köszi, majd meglátom.
2011. febr. 16. 13:12
 20/26 Szömörce válasza:
ez akár egy felvezetés is lehet. elmondod neki h nem baj ha szűz. ha ő ezen felháborodik, amiért nem hiszel neki, akkor sztem eljött az ideje a számonkérésnek. elmondhatod h te már nem tudsz mire gondolni ezzel kapcsolatban és ha szeretitek egymást akkor ne titkolózzon. mindent meg fogsz érteni, ha kell várni de ez neked igy rossz. ha én ilyen szituban lennék és a pasim ezt mondaná, hatalmasat nőne a szememben
2011. febr. 16. 13:21
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!