Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Vajon a barátnőm miért nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon a barátnőm miért nem "engedi"?

Figyelt kérdés
Lassan 4 hónapja leszünk együtt. Kb 2 hónapja voltunk együtt amikor ő orálisan kielégített. Azóta párszor megtörtént már. Viszont amikor én kezdek el neki valamit, ujjazom vagy ilyenek, akkor mondja rövid időn belül, hogy hagyjam abba. De olyan meg szokott lenni, hogy ruhában elkezd rajtam mozogni lovagló pózban, és kérdezi, hogy jó lenne-e... és mondja hogy neki is. De amikor sexre kerülne a sor, nem engedi...:S egyikőnk se szűz. Vagy ő lehet mégis? Mi lehet a baj? F/16
2011. febr. 13. 22:20
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy a szeretkezéssel még várna egy kicsit, vagy pedig tényleg szűz még.
2011. febr. 13. 22:26
 2/26 anonim ***** válasza:
86%

Érdekes, hogy nem tudsz őszintén beszélni vele, holott már párszor leszopott.

Nekem meg az a bajom, hogy több mint egy éve vagyunk együtt, és elején megtette, most meg szinte sosem. Mi megbeszéltük. Igaz, attól még nem fogja gyakrabban, de sok más baj is van, nemtom meddig leszünk együtt. Ha őszinte vagy, akkor sem mindig tartós a dolog, ha nem illetek, ha meg még őszintén sem tudtok megbeszélni ilyent, nem meri esetleg megmondani, hogy szűz, de már szexeltetek, ez nekem totál fura.

Ha rájössz, vagy megbeszélted vele, megkérdezed, írd már le ide! Enyém inkább élvezi, ha kézzel, szájjal, mindennel törődöm vele. De ha nincs különösebb baj, akkor becsüld meg, majd elmondja, és oldódik a dolog, aztán lesz minden!

2011. febr. 13. 22:35
 3/26 A kérdező kommentje:
Köszi, ez értelmes válasz volt... :) Még nem sexeltünk.. épp ez az. Nem tudom, hogy miért.. Pedig tegnap is feküdtünk az ágyban és magától gombolta ki a nadrágját.. de akkor se engedett szinte semmit. Szólt, hogy vegyem ki kb 2 perc múlva. Kérdeztem is tőle, hogy miért, de terelte a szót.. Hogy kérdezzek rá úgy, hogy válaszoljon is?? :S Szeretem nagyon, és ő is engem!
2011. febr. 13. 22:44
 4/26 A kérdező kommentje:
Mármint a kezem vegyem ki.. nem mást. :( :D
2011. febr. 13. 22:45
 5/26 anonim ***** válasza:
52%
Mikor gombolja ki a nadrágját, te szó nélkül menj ki a konyhába egy pohár vízért. Akkor majd ő kérdezi, hogy "miért". Mondd, hogy szomjas voltál, de ne menj vissza. :)
2011. febr. 13. 23:13
 6/26 A kérdező kommentje:
Hát majd lehet kipróbálom.. de félek, hogy megsértődne.
2011. febr. 14. 08:24
 7/26 anonim válasza:
100%
23 éves lány vagyok. Anno én 17 évesen cikinek éreztem, h szűz vagyok (a srác 21 volt), és nem mertem megmondani. Ő próbálkozott,de hasonlóan hülyén viselkedtem,mint a barátnőd, szóval a srác otthagyott(3 hónap után). Akkor bunkónak gondoltam,h erőlteti a dolgot. Aztán pár év múlva összefutottunk és rákérdeztem,h csak azért hagyott-e ott,mert nemet mondtam a szexre. Elmondta,h nem tudta értelmezni a viselkedésem,ekkor mondtam csak el neki, h én akkor még... Azt mondta, h ha akkor elmondom,akkor nem erőltette volna, és értette volna,h mi a baj. De hát utólag nem nehéz okosnak lenni. Szóval szerintem 99 százalék,h a barátnőd szűz,csak cikinek érzi(ami persze így visszagondolva hülyeség,de akkor ha az ember 16 éves ...)
2011. febr. 14. 09:39
 8/26 A kérdező kommentje:
Nekem Ő azt mondta, hogy 14 évesen egyik buliban már elvesztette a szüzességét, és hogy volt már olyan is, hogy náluk házibuli és csak 1 éjszakás kaland. :) De mondjuk amikor mozgott rajtam, én meg megdicsértem akkor rákérdez, hogy tényleg jó? És mi van ha nem jó az ágyban? Ezt 2x is kérdezte már. Szerintetek szűz még és azért nem akarja? Amúgy köszi az eddigi normális válaszokat.
2011. febr. 14. 18:15
 9/26 anonim ***** válasza:

23 éves lány válasza is jó, meg előtte a javaslat, hogy te hagyd ott, az is nagyon tetszett!

tényleg próbáld ki, és írd le, mi lett belőle, utána, ha szó lesz a dologról, szerintem 23 éves csajszi válaszát nyugodtan mutasd meg, hátha észbe kap, hogy az ember néha viselkedhet hülyén, de hosszútávon nem tarthat fent, egy

kapcsolaton belül ilyen bizonytalanságot!

Kicsit alkalmazd az NGC-ből a Kutyákkal suttogó kutyadoki módszereit, ha bizonytalan, és hülyén viselkedik, hagyd faképnél...

(vagy bökd oldalba és mond neki Cssssss.. :D:D

2011. febr. 14. 19:08
 10/26 A kérdező kommentje:
Jójó.. Majd csak pénteken vagy szombaton lesz olyan, hogy házban leszünk együtt. Vagy nálunk, vagy náluk. Majd akkor utána leírom mi volt. :) De azért még várok értelmes magyarázatot erre. :D Segítsetek, mi lehet a baj... mit csináljak. stb. :) köszi.
2011. febr. 14. 22:29
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!