Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Most tettem be az első tampono...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most tettem be az első tamponomat, de elég kellemetlen érzést érzek. Lehet, hogy túl bentre tettem, vagy nem elég bentre? Fáj, de kivenni nem tudom, mert még száraz. Anya nincs itthon. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2011. febr. 12. 15:22
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
zerintem túl felnyomtam. Vagy nemtudom. Igen véreztem.Minit használok, vagyis hát ez volt az első. A kádban szép lassan kihúztam. FÁjt ugyan de legalább kint van:) Amikor feltettem nem volt gond, csak nem tudtam mennyire kell megnyomni. Szerintem túl felnyomtam. De már kint van az a lényeg(:
2011. febr. 12. 15:58
 22/29 A kérdező kommentje:
Épp ezaz, hogy feljebbnyomni már nem is tudtam, mert a tetején fájt:) Azt olvastam, hogy amikor nem is érzed, hogy ott van akkor van jó helyen, de mivel picit még éreztem még fentebb nyomtam(: Lehet, hogy várni kellett volna 5percet, és ha akkor is érzem csak akkor(:
2011. febr. 12. 16:00
 23/29 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors válaszokat! :)
2011. febr. 12. 16:00
 24/29 anonim ***** válasza:
Az a lényeg kint van, legközelebb már könnyebb lesz ;)
2011. febr. 12. 16:01
 25/29 anonim ***** válasza:
Nem lehet túlságosan felnyomni a tampont, mert ott a méhszájad. Azon pedig annyira pici a lyuk, hogy nem tud felcsúszni.
2011. febr. 12. 16:27
 26/29 anonim ***** válasza:
Amíg szűz voltam nekem is fájdalmas volt még a mini tampon felhelyezése is. Szerintem ha nincs vészhelyzet,akkor inkább ne használj még tampont.Egyébként tényleg akkor szokott fájni,ha nincs eléggé bent,vagy rossz irányba nyomod. Akkor van kellő mélységben,ha berakáskor a tamponnal együtt az egész ujjad is bent van,tehát már nem tudod tovább nyomni. Sok gyakorlat kell hozzá,hogy rendesen fel tudd helyezni,de amíg szűk vagy,addig a fájdalom elkerülhetetlen.
2011. febr. 12. 16:36
 27/29 anonim ***** válasza:
Én szűz vagyok, de nekem még a legnagyobbal sem akadt problémám, bár általában normált használok. Szerintem túl száraz voltál, ezért nem sikerült feltenni. Évek óta tampont használok, nekem is szokott kellemetlen lenni, ha túl korán cserélek, de fájnia nem kellene. Lehet, hogy kicsit oldalra ment, vagy valami. A tampont elvileg tök könnyen fel lehet csúsztatni a helyére, és ha jó helyen van, akkor nem is szabadna érezned, hogy benn van. Egyébként nem lehet túl mélyre tolni, mert van egy pont, ahonnan már nem megy beljebb. Ha most szenvedtél vele, akkor szerintem várj erősebb vérzésig és próbáld meg akkor.
2011. febr. 12. 16:48
 28/29 anonim ***** válasza:
hagyd a pic$ába(n) :DDDDD
2011. febr. 12. 17:14
 29/29 anonim ***** válasza:
Azt egyébként jó ha tudod, hogy a hüvely nem egyenes, hanem hátrafelé görbül.
2011. febr. 12. 17:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!