Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Most tettem be az első tampono...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most tettem be az első tamponomat, de elég kellemetlen érzést érzek. Lehet, hogy túl bentre tettem, vagy nem elég bentre? Fáj, de kivenni nem tudom, mert még száraz. Anya nincs itthon. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2011. febr. 12. 15:22
1 2 3
 1/29 A kérdező kommentje:
fájhat attól, hogy ez az első? feljebb nem megy. Várjak, hogy elmúlik-e?
2011. febr. 12. 15:23
 2/29 anonim ***** válasza:
Ha otthon lenne anyukád, akkor szolnál neki hogy huzza ki vagy mi?:O
2011. febr. 12. 15:25
 3/29 A kérdező kommentje:
Nem, de akkor ezeket tőle kérdezném meg. Nemtudom, hogy mitcsináljak. :(
2011. febr. 12. 15:26
 4/29 anonim ***** válasza:
Hát szerintem attól függ, hogy hol fáj, hol érzed föntebb, ahol az eleje van, vagy inkább lent ahol az ujjaddal nyomtad?
 5/29 anonim válasza:
ha nincs elég bent, akkor érezheted hogy ott van... később könnyebb lesz, nyugi. ne vedd ki amíg nem telik meg, mert fájni fog.most várj egy kicsit szerintem, és legközelebb akkor próbálkozz, ha "nagyon megvan".
 6/29 A kérdező kommentje:
hát ez még az első nap. : / köszi. de nagyoon fáj. :S moccanni sem birok:S üljek bele egy kád vízbe? Attól nem lesz vizes?:S
2011. febr. 12. 15:28
 7/29 A kérdező kommentje:
fennt érzem:S
2011. febr. 12. 15:28
 8/29 anonim ***** válasza:

Hát ha esetleg még szűz vagy akkor azért fájhat fönt, vagy ha nem a legkisebb méretű tampont választottad.

Hogy segitene-e a kád viz nem tudom, de ha vizes lesz legalább ki tudod húzni, én mindenképp megpróbálnám kivenni föleg ha első nap nem olyan erős neked a vérzésed.

2011. febr. 12. 15:31
 9/29 A kérdező kommentje:
ha ülök rosszabb. :S
 10/29 A kérdező kommentje:
szűz vagyok.Rendben megpróbálom a kádat. Mindjárt írok:)
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!