Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Most tettem be az első tampono...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most tettem be az első tamponomat, de elég kellemetlen érzést érzek. Lehet, hogy túl bentre tettem, vagy nem elég bentre? Fáj, de kivenni nem tudom, mert még száraz. Anya nincs itthon. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2011. febr. 12. 15:22
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
ez a legkisebb.
2011. febr. 12. 15:32
 12/29 anonim ***** válasza:

Sajnállak nagyon ám!

De nem fájt mikor fölraktad?

13/29 anonim válasza:

hány éves vagy ?

mini tampont használsz ?

14/29 anonim ***** válasza:
vagy próbálj meg lefeküdni, ha várni akarsz a kivételével, úgy nagyon ritkán fáj, egyébként a pairján ott van, hogy hogyan kell föltenni, tudod fölfelé aztán hátra fordulsz vele egy kicsit, akkor ott a legkisebb nem fájhat.
2011. febr. 12. 15:34
 15/29 anonim ***** válasza:
45%
Próbáld feljebb nyomni.
2011. febr. 12. 15:34
 16/29 anonim ***** válasza:
17%
Szokjad, nagyobb dolog is fog ott járni..
2011. febr. 12. 15:36
 17/29 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy még nagyon száraz voltál, és amikor bedugtad, kicsit felsértette a hámréteget.

A kádas megoldással jársz a legjobban, kicsit nyisd ki, és ha érzed, hogy kijön, akkor húzd ki.

Nem a leghigiénikusabb, de hirtelen ez a legegyszerűbb megoldás. Véreztél már, amikor beraktad?

2011. febr. 12. 15:38
 18/29 anonim ***** válasza:
Nyugodtan húzd ki. Én is voltam már így a legelsőnél, fájt és azt hittem nem tudom majd kihúzni, nagyon berezeltem. Aztán addig próbálgattam míg hálisten kijött:D szóval annak, h. meg van telve vagy nincs semmi köze ahhoz, h. kijön-e. Persze előbbi esetben könnyebb, de így sem lesz semmi gond. Ki lehet azt húzni ne aggódj, utána már nem is fog fájni. Csak fogod a madzagot és húzod, kellemetlen de túl kell esni rajta. A fürdő nem fog ezen segíteni...max ha konkrétan a menzeszed miatt fáj a hasad, nem pedig a tampon miatt.
2011. febr. 12. 15:38
 19/29 anonim ***** válasza:

utolsonak nics igaza ,mert nem fáj ha teli, de sztem nyomd feljebb, mert akk nem fog fájni!

én iy igy jártam az elsőalkalommal, és mozogtam fájt, majd feljebb nyomtam, és akk jobb lett!:) sok sikert!:)

2011. febr. 12. 15:40
 20/29 anonim ***** válasza:

Attól még fájhat ha rossz helyen van te -.-" Ha picit oldalra nyomta vagy valami és nem egyenesen felfelé, igenis, h. fájhat. Nem kis tini liba vagyok, évek óta használok tampont, tudom mikor fáj meg mikor nem, és mitől.

Nem kell azt a tampont macerálni, ha fáj vegye ki ennyi.

2011. febr. 12. 15:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!