Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a franc ez?!?!?! Szerelem?!?!?!?!
Van egy srác, akivel összeszoktam futni edzésen utána néha kajálunk vagy elmegyünk moziba. Gyakran esténként dumálunk msn-en is. Biztos vagyok benne, hogy ő össze akar velem jönni. Én ahogy jobban megismertem, egyre több időt szeretnék vele tölteni, és szinte amikor bókol nekem tökre elmosolyodok és vele akarok lenni.
A gáz ebben hogy mindketten fiúk vagyunk:S:S:S És engem ez megijeszt. Eddig csak csajokkal jöttem össze, és nagy homokos ellenes voltam, de ez picit megváltoztatott. Lehet két srác között szerelem??
Szerintem jól gondold meg hogy mit csinálsz, nehogy aztán rájöjj hogy tévedés volt, és egész életedben szégyelld, és titkolnod kelljen ezt a kis "félrelépésedet".
Hidd el, egyáltalán nem "egyszerűbb" egy azonosneművel. Soha nem lesztek egyenrangúak a hetero párokkal, az utcán is jobb ha nem fogjátok meg egymás kezét, ha nem akartok megjegyzések céltáblájává válni. Ezentúl a négy fal között kéne tartanod a magánéletedet. De ez a kisebb gondd, hisz a jobbérzésű hetero párok is ezt teszik. DE: mit szólna a családod? Barátaid? El tudnád-e viselni hogy soha nem lehetne gyereked, igazi családod?
Mi lenne ha vissza akarnál térni a lányokhoz? hogy magyaráznád meg a leendő barátnődnek, hogy anno egy fiúval voltál? Szerintem 10 lányból 9 nagyon kiakadna ezen.
Végsősoron a te döntésed lesz, de szerintem jobban teszed ha átgondolod a dolgokat, mielőtt fejestugrasz egy ilyen dologba...Ha úgy érzed, össze vagy zavarodva, keress fel egy pszichológust. Nem viccből vagy bántásból mondom, tényleg segíthet helyretenni a dolgokat magadban.
Ahogy elkezdtem olvasni a kérdést, már valahogy éreztem, h lesz egy ilyen csavar a dologban... és a helyzeted kísértetiesen emlékeztet az én pont egy évvel ezelőtti helyzetemre szintén egy fiúval... :S ha esetleg érdekel, h mi lett az én esetemben a dologból, nyugodtan írj egy privátot.. ;)
igazából előttem már mindent leírtak, mit kell mérlegelned, mielőtt döntesz stb, úgyh nem szaporítom a szót... de jól fontold meg mielőtt döntesz, még ha nem is biztos, h a döntésed életre szóló lesz, azért meghatározó rád nézve. sok sikert!
21F
Én mosolyogva olvastam az elejét, de a 2. bekezdéstől lefagyott a mosoly a képemről.
azt tanácsolom, hogy NE jöjj össze fiúkkal, maradj a csajoknál!
Na, szegény kérdező jól meglett zavarva! Még csak a gondolatokról van szó és máris kapja a fekete levest.
Nem kell még hosszú távban gondolkodnod, hogy mi lesz majd, ha...és mit szólnak a csajok ha elmondod. Egyszerű, ha mégis a lányoknál maradsz nem kell bevallani mindenkinek mindent. Én is azokhoz csatlakozom akik azt mondják, hogy ha úgy érzed vonzódsz hozzá fizikailag is, akkor próbáld ki. A csók az tényleg jó ötlet, hiszen kapásból meglesz a válasz. És nem attól függ, hogy jó ember vagy-e, hogy mi zajlik a hálószobádban. Csak szét kell nézni, hány gonosz és rossz szándékú ember van a heterók között. Ha meg mindkét nemhez vonzódsz, akkor is van választási lehetőséged.
Anyám e jót röhögök néha a beszólásokon.
De basszus tudom hogy nem elfogadott dolog, de ha ő tetszett meg mit tegyek. Egyébként ha összejövök vele és egy csaj ezen akadna ki, akkor tudom nem az a csaj az igazi....
Egyébként én ezt totál nem szégyellném, csak attól félnék, a környezetem hogy viszonyulna hozzá...
Egyébként 03:42-es lehet én vagyok béndzsa de nincs ott hogy privát email küldése a válaszolónak:S:S:S
Csak annyi, hogy ha meg lehet kérdezni ott hagytad a fiút vagy együtt vagytok még??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!