Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi a franc ez?!?!?! Szerelem?!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a franc ez?!?!?! Szerelem?!?!?!?!

Figyelt kérdés

Van egy srác, akivel összeszoktam futni edzésen utána néha kajálunk vagy elmegyünk moziba. Gyakran esténként dumálunk msn-en is. Biztos vagyok benne, hogy ő össze akar velem jönni. Én ahogy jobban megismertem, egyre több időt szeretnék vele tölteni, és szinte amikor bókol nekem tökre elmosolyodok és vele akarok lenni.

A gáz ebben hogy mindketten fiúk vagyunk:S:S:S És engem ez megijeszt. Eddig csak csajokkal jöttem össze, és nagy homokos ellenes voltam, de ez picit megváltoztatott. Lehet két srác között szerelem??

2011. febr. 10. 22:26
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

Szerintem jól gondold meg hogy mit csinálsz, nehogy aztán rájöjj hogy tévedés volt, és egész életedben szégyelld, és titkolnod kelljen ezt a kis "félrelépésedet".

Hidd el, egyáltalán nem "egyszerűbb" egy azonosneművel. Soha nem lesztek egyenrangúak a hetero párokkal, az utcán is jobb ha nem fogjátok meg egymás kezét, ha nem akartok megjegyzések céltáblájává válni. Ezentúl a négy fal között kéne tartanod a magánéletedet. De ez a kisebb gondd, hisz a jobbérzésű hetero párok is ezt teszik. DE: mit szólna a családod? Barátaid? El tudnád-e viselni hogy soha nem lehetne gyereked, igazi családod?

Mi lenne ha vissza akarnál térni a lányokhoz? hogy magyaráznád meg a leendő barátnődnek, hogy anno egy fiúval voltál? Szerintem 10 lányból 9 nagyon kiakadna ezen.

Végsősoron a te döntésed lesz, de szerintem jobban teszed ha átgondolod a dolgokat, mielőtt fejestugrasz egy ilyen dologba...Ha úgy érzed, össze vagy zavarodva, keress fel egy pszichológust. Nem viccből vagy bántásból mondom, tényleg segíthet helyretenni a dolgokat magadban.

2011. febr. 11. 00:16
 22/33 anonim ***** válasza:

Ahogy elkezdtem olvasni a kérdést, már valahogy éreztem, h lesz egy ilyen csavar a dologban... és a helyzeted kísértetiesen emlékeztet az én pont egy évvel ezelőtti helyzetemre szintén egy fiúval... :S ha esetleg érdekel, h mi lett az én esetemben a dologból, nyugodtan írj egy privátot.. ;)

igazából előttem már mindent leírtak, mit kell mérlegelned, mielőtt döntesz stb, úgyh nem szaporítom a szót... de jól fontold meg mielőtt döntesz, még ha nem is biztos, h a döntésed életre szóló lesz, azért meghatározó rád nézve. sok sikert!

21F

2011. febr. 11. 03:42
 23/33 anonim ***** válasza:

Én mosolyogva olvastam az elejét, de a 2. bekezdéstől lefagyott a mosoly a képemről.

azt tanácsolom, hogy NE jöjj össze fiúkkal, maradj a csajoknál!

2011. febr. 11. 07:12
 24/33 anonim ***** válasza:

Na, szegény kérdező jól meglett zavarva! Még csak a gondolatokról van szó és máris kapja a fekete levest.

Nem kell még hosszú távban gondolkodnod, hogy mi lesz majd, ha...és mit szólnak a csajok ha elmondod. Egyszerű, ha mégis a lányoknál maradsz nem kell bevallani mindenkinek mindent. Én is azokhoz csatlakozom akik azt mondják, hogy ha úgy érzed vonzódsz hozzá fizikailag is, akkor próbáld ki. A csók az tényleg jó ötlet, hiszen kapásból meglesz a válasz. És nem attól függ, hogy jó ember vagy-e, hogy mi zajlik a hálószobádban. Csak szét kell nézni, hány gonosz és rossz szándékú ember van a heterók között. Ha meg mindkét nemhez vonzódsz, akkor is van választási lehetőséged.

2011. febr. 11. 10:42
 25/33 anonim ***** válasza:
Hát persze, majd nem kell elmondani (tehát titkolózni kell), aztán félni hogy a csaj nehogy megtudja valahonnan (család, barátok, ismerősök, stb)
2011. febr. 11. 10:46
 26/33 anonim ***** válasza:
A haverod is buznyák meg te is! Ennyire egyszerű, miért kell ezen kiakadni?
2011. febr. 11. 11:37
 27/33 A kérdező kommentje:

Anyám e jót röhögök néha a beszólásokon.

De basszus tudom hogy nem elfogadott dolog, de ha ő tetszett meg mit tegyek. Egyébként ha összejövök vele és egy csaj ezen akadna ki, akkor tudom nem az a csaj az igazi....

Egyébként én ezt totál nem szégyellném, csak attól félnék, a környezetem hogy viszonyulna hozzá...

2011. febr. 11. 13:13
 28/33 A kérdező kommentje:

Egyébként 03:42-es lehet én vagyok béndzsa de nincs ott hogy privát email küldése a válaszolónak:S:S:S

Csak annyi, hogy ha meg lehet kérdezni ott hagytad a fiút vagy együtt vagytok még??

2011. febr. 11. 13:16
 29/33 anonim ***** válasza:
03:42-es vagyok, most már van... ;)
2011. febr. 11. 13:37
 30/33 anonim ***** válasza:
és együtt vagyunk vele.. :) (még mindig 03:42-es)
2011. febr. 11. 13:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!