Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi a franc ez?!?!?! Szerelem?!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a franc ez?!?!?! Szerelem?!?!?!?!

Figyelt kérdés

Van egy srác, akivel összeszoktam futni edzésen utána néha kajálunk vagy elmegyünk moziba. Gyakran esténként dumálunk msn-en is. Biztos vagyok benne, hogy ő össze akar velem jönni. Én ahogy jobban megismertem, egyre több időt szeretnék vele tölteni, és szinte amikor bókol nekem tökre elmosolyodok és vele akarok lenni.

A gáz ebben hogy mindketten fiúk vagyunk:S:S:S És engem ez megijeszt. Eddig csak csajokkal jöttem össze, és nagy homokos ellenes voltam, de ez picit megváltoztatott. Lehet két srác között szerelem??

2011. febr. 10. 22:26
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem hogy csak találtál egy jó havert??
2011. febr. 10. 22:28
 2/33 anonim ***** válasza:
74%

Ez a génjeidben van. Ha ilyenek érzel lehet, hogy meleg vagy, de az is lehet, hogy fiatal vagy és kíváncsi.

Szerintem ne legyél elzárkózó, hagyd had alakuljanak a dolgok, ha meleg vagy előbb utóbb ígyis-úgyis ki fog derülni, és jobb ha minél előbb elfogadod magad:)

Amúgy az is lehet, hogy biszexuális vagy. Vonzódsz szexuálisan a srác iránt? És a lányok iránt vonzódtál? Hány éves vagy?

2011. febr. 10. 22:29
 3/33 A kérdező kommentje:

20 éves vagyok, de eddig csak a csajok jöttek be fiúkra nem is gondoltam.

De most picit más, fiúval minden egyszerűbbnek tűnik. Nem nyávog, nem kell bókolni, jót tudunk röhögni mindenfélén, tök jó vele.

2011. febr. 10. 22:32
 4/33 A kérdező kommentje:
Szexuálisan is bejön, de csak ő, más fiúval nem is tudnák semmit elképzelni.
2011. febr. 10. 22:33
 5/33 anonim ***** válasza:
26%
Valami ismerősödnek mond, hogy vágjon nagyon csúnyán pofán mielőtt rosszat cselekednél.
2011. febr. 10. 22:33
 6/33 anonim ***** válasza:
100%
És hogyan bókol neked?
2011. febr. 10. 22:38
 7/33 A kérdező kommentje:
A tipikus: milyen formás a lábad, de vicces aranyos vagy, veled jobban érzem magam........
2011. febr. 10. 22:40
 8/33 anonim ***** válasza:
65%

22:29-es vagyok.

Ne is hallgass a bunkókra. Ezzel nem teszel rosszat. Nyilván nem ez a "természetes", de ha ilyennek születtél, akkor így kell elfogadnod magad! Ettől semmivel se leszel kevésbé értékes.

Amúgy kívánod, hogy megcsókoljad? Szoktál róla fantáziálni?

Nem lehet, hogy csak csalódtál valamikor egy lányban, és most ezért "kényelmesebbnek" tűnik, így egy fiúval?:/

2011. febr. 10. 22:42
 9/33 anonim ***** válasza:
Szerintem a haverod egyértelműen meleg.
2011. febr. 10. 22:45
 10/33 A kérdező kommentje:

Őszintén fogalmam sincs mit érzek, de amikor vele vagyok sokkal jobban érzem magam mint ha más haverommal vagyok. Olyan mintha egy jó szimpatikus csajjal lennék csak ő fiú.

Fantáziálni nem szoktam róla, csak arra gondolok, hogy milyen jó lenne vele találkozni, és együtt lenni. Szexre valahogy nem gondoltam, de ezt nem zárnám ki. Sztem idővel az sem lenne ilyen elrettentő dolog számomra.

2011. febr. 10. 22:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!