Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi a franc ez?!?!?! Szerelem?!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a franc ez?!?!?! Szerelem?!?!?!?!

Figyelt kérdés

Van egy srác, akivel összeszoktam futni edzésen utána néha kajálunk vagy elmegyünk moziba. Gyakran esténként dumálunk msn-en is. Biztos vagyok benne, hogy ő össze akar velem jönni. Én ahogy jobban megismertem, egyre több időt szeretnék vele tölteni, és szinte amikor bókol nekem tökre elmosolyodok és vele akarok lenni.

A gáz ebben hogy mindketten fiúk vagyunk:S:S:S És engem ez megijeszt. Eddig csak csajokkal jöttem össze, és nagy homokos ellenes voltam, de ez picit megváltoztatott. Lehet két srác között szerelem??

2011. febr. 10. 22:26
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Sajnos a kérdező már visszavonhatatlanul egy búza.
2011. febr. 10. 22:48
 12/33 A kérdező kommentje:
De még nem is voltam sráccal, és még nem is gondoltam szexre fiúval.........
2011. febr. 10. 22:50
 13/33 anonim ***** válasza:

Hát így ezek alapján szerintem meleg vagy. De nem lehet biztosan tudni.

Hagyd a dolgokat tovább futni, érezd jól magad vele, találkozgassatok, és ha már biztosabban érzed a vonzalmat, akkor csókold meg, és ha érzed az a "bizsergést" és vonzalmat, akkor tudhatod, hogy vagy biszex vagy, vagy meleg. És az is lehet, hogy valami komolyabb is kialakulhat köztetek.

2011. febr. 10. 22:52
 14/33 anonim ***** válasza:
szerintem bi. ne zárkózz el.
2011. febr. 10. 22:53
 15/33 A kérdező kommentje:

Na de ha komolyabb lesz akkor szinte senkinek nem mondhatnám el. Hülyének néznek, és megkérdik, te fiúval és mi volt a csajokkal??

Meg hol csókoljam meg, moziban ?? Mert máshol nem lehet, de ott is csak ha kevesen vannak a moziban.

Meg picit félek a bu..zós beszólásoktól...

2011. febr. 10. 22:58
 16/33 anonim ***** válasza:

Hát figyelj..:/ biztos, hogy lesznek olyanok, akik be fognak szólni, de ez ellen nem tudsz mit tenni. Legalább megtudod, hogy kik azok, akik feltétel nélkül szeretnek, és a barátaid, a többiekkel pedig nem is kell foglalkozni.

Ha meg valaki azért von felelősségre, hogy miért voltál előtte lányokkal is, akkor megmondhatod, hogy biszex vagy, vagy hogy idáig csak keresgéltél.

Amúgy nyilván az elején nem kell szétkürtölni, akár titokban is tarthatjátok, és csak élvezitek egymást. Ha meg már biztosan tudod, hogy ez egy tényleg komoly kapcsolat, és még egy jó darabig együtt lesztek, akkor meg már nincs mitől szégyenkedned, el kell fogadnod a dolgokat, jöhet a vallomás a családnak, kézen fogva az utcán stb..

Nem könnyű ez, de sokkal jobb mintha elnyomnád önmagad.

Amúgy a mozi jó ötlet arra hogy megcsókold, de esetleg fel is hívhatod magadhoz egy kávéra, vagy csak úgy dumálni, és ott ha kettesben vagytok.

2011. febr. 10. 23:05
 17/33 A kérdező kommentje:
Hát thx tök jó fej vagy:) Köszönöm, hogy szántál rám időt:)))
2011. febr. 10. 23:07
 18/33 anonim ***** válasza:
De nem kell elsietni, szerintem hagyd, hogy kibontakozzanak a dolgok, esetleg adhatsz neki olyan jeleket, amivel jelzed, hogy nem zárkózol el a dologtól.
2011. febr. 10. 23:07
 19/33 anonim ***** válasza:
Igazán nincs mit:)
2011. febr. 10. 23:08
 20/33 anonim ***** válasza:
Majd írd meg, ha történt valami:D
2011. febr. 10. 23:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!