Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van, aki ízesített óvszerben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van, aki ízesített óvszerben se hajlandó a párját orálisan kielégíteni?

Figyelt kérdés
Mert ha van, arra már tényleg nem tudok mit mondani.
2011. febr. 10. 11:40
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:

Az utolsónak:

Pont azért lenne idővel nagyon vacak, mert én nem tudok félrelépni.

2011. febr. 10. 13:23
 22/40 anonim ***** válasza:
48%
Eddig normálisan válaszoltam , de ez már sok..lepontoztak a prűd szutykok:D:Dmajd sírhattok ha a párotok máshol keresi ezt a féle örömszerzést,vagy a hátatok mögött már kereste is...:D
2011. febr. 10. 13:26
 23/40 anonim ***** válasza:
88%

Előre leszögezem, én hajlandó vagyok orálisan kényeztetni a párom (gumi nélkül is).

De a 19 éves leányzó írása akkor is felháborító.

Attól, hogy ő vmit természetesnek tart, attól még másnak nem az. Pl. biztos van olyan nő, aki el sem tudja képzelni a szexuális életét anális szex nélkül. Neki az a normális. Akkor ezek szerint te prűd vagy, mert neked az m,ár perverz vagy épp nem tetszik?

Nem vagyunk egyformák. Ennyi erővel azért is csesztethetnél vkit, mert mondjuk nem szereti a gombát, pedig neked az az egyik kedvenced.

Kérdező:

Vagy beletörődsz, hogy a párod ilyen és kész, vagy keresel olyat, aki hajlandó orálisan is kielégíteni. Ennyi.

2011. febr. 10. 14:12
 24/40 anonim ***** válasza:
80%

19/Lánynak!

Az hogy neked beletartozik az orális kényeztetés attol nem kellene le prüdezni a többieket akiknek nem.

Neked ez az alap dolog a szexben, másnak az anális, de mondjuk neked meg ez nem jön be, akkor te is prüd vagy!

Egy kicsit változtatnod kellene a viselkedéseden, ne te döntsd már el k imit csináljon és mit tartson alapnak a szexben.

Szerinted annak ellenére valaki félrelép a kapcsolatában mert a párja nem elégiti ki orálisan? Hát TÉVEDSZ vannak olyan férfiak akik annak ellenére nem kacsintgatnak félre és nem csak a szexért tartja a barátnőjét hanem azért mert SZERETI! Persze lehet Nálad pont ez a helyzet.....

Inkább Te félsz attól, hogy emiatt a pasid félrelépne. Elsőnek gondolkozz és utánna írj valamit.

2011. febr. 10. 16:10
 25/40 anonim ***** válasza:
31%
Én aztán ugyan nemfélek ,hogy a barátom félrelép.Ennek az esélye nulla.Az anális szexet ne keverjük ide...az már EXTRÁNAK számít és nem alap dolognak mint az orális...és most lehet mondani,hogy az orális sem alap dolog,hanem az is egyfajta plusz...hát nem.Az orális ELŐJÁTÉK,ami köztudottan az élvezetes szex alappillére.Az anális szex fájdalmat okoz a legtöbb nőnek,az orális nem..Lehet,hogy aztmondja a barátod,hogy "jó ha nemakarod akkor nemkell csinálnod kicsim..." DE TITKON VÁGYIK RÁ,NEM IS AKÁRMENNYIRE..csak sajnálom már szegény pasikat,hogy soknak prűd barátnője van,és elkell folytaniuk a vágyaikat...Nemmuszály űzni az orálist,de ha még ki sem próbálod a barátod kedvéért az önzőség....téged dugjon meg és fáradjon el közbe,de te aztán nemveszed a szádba a péniszét...gratulálok.
2011. febr. 10. 16:59
 26/40 anonim ***** válasza:
72%
Jó hát ő sz*pni tud, viszont írni nem.:) És annyira jól tudja, mi alap a szexben és mi nem, hogy nem maradt ideje arra, hogy némi műveltséget is szerezzen mellé. Lehet engem az orál miatt hagy el a pasim, de veled meg csak azért van, mert lesz*pod, mert, hogy eszed nem sok van, az is biztos. Tessék, más is tud olyan stílusban írni, mint te, ha akar.
2011. febr. 10. 17:11
 27/40 anonim ***** válasza:
43%
Egykét szót egybe írtam és?Tudod gyorsan írtam,és nem figyeltem közben,csak gépeltem.Az intelligenciáról vitatkozhatnánk.Egetverő helyesírási hiba az írásomban nemvolt.Úgyhogy ez most nem nyert:)
2011. febr. 10. 17:27
 28/40 anonim ***** válasza:
11%
Azt még hozzátenném kedves,hogy ÉS-sel és HÁT-tal nem kezdünk mondatot..:)ugye ugye helyesírás...legalább ne égetnéd be magad:)
2011. febr. 10. 17:32
 29/40 anonim ***** válasza:
72%

És-sel tudtommal lehet mondatot kezdeni, hát-tal meg nem kezdtem mondatot. De nem értem mit kötözködsz folyamatosan. Ha már itt tartunk: elfojtani, és muszáj

Egyébként meg, te vagy az, aki képtelen vagy a másik álláspontját elfogadni, és felfogni, akkor miről is beszélünk? Senki nem írta itt, hogy aki orálisan kielégíti a másikat az egy perverz dög, vagy milyen undorító szokás, te ellenben folyamat prűdözöl, és úgy írsz mintha te lennél a szexualitás mindent tudója.

2011. febr. 10. 17:36
 30/40 anonim ***** válasza:
17%

Ezt most találtam neked,nézd csak.

éssel nem helyes mondatot kezdeni... Mindig lehúzgálják mindenhol , ha éssel kezdi valaki a mondatot pl. fogalmazásban . A vers az teljesen más dolog ... Ott sok mindent megengedhetnek maguknak a költők.

Hasznos volt számodra ez a válasz?

Ez a válasz 100%-ban hasznosnak tűnik.

A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 2009-11-09 10:4

Be is linkelem ahol találtam ha gondolod.A muszályról sokan vitatkoznak,mert rengetegen ugyanígy írják elipszilonnal mint én,de végülis oké,MUSZÁJ.Viszont szerintem erre az oldalra nem azért jönnek az emberek,hogy minél helyesebben írjanak,hanem, hogy minél gyorsabban választ adjanak egy-egy kérdésre.

2011. febr. 10. 17:45
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!