Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van, aki ízesített óvszerben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van, aki ízesített óvszerben se hajlandó a párját orálisan kielégíteni?

Figyelt kérdés
Mert ha van, arra már tényleg nem tudok mit mondani.
2011. febr. 10. 11:40
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
42%

A szexhez HOZZÁTARTOZIK előjáték gyanánt az orális kényeztetés.Az a nő amelyik erre nem hajlandó az totálisan prűd.Az érthető ha a nő nem akarja az análist,vagy bármilyen perverzebbnek mondható dolgot..de az orális nehogymár extra legyen egy együttlétnél.Orális nélkül nincs szex ennyi.Lelehet pontozni,de amelyik nő ezt a kis semmiséget sem tudja megadni a párjának, az kőkeményen prűd.

19/L

2011. febr. 10. 13:04
 12/40 anonim ***** válasza:
100%
ahogy már írták előttem nem az a lényeg h óvszer van-e és milyen hanem sokakat egyáltalán nem vonz a szitu, meg az egész.. engem sem. és sztem emiatt egyáltalán nem vagyok totál prűd ahogy vki írta. lehet más téren meg azt mondaná h totál nimfo vagyok v könnyűvérű
2011. febr. 10. 13:06
 13/40 anonim ***** válasza:
19%
ne haragudj kérdezö te hülye vagy? gondolj bele,abban mi az élvezet ha nem a farkát szopja hanem egy gumit? a fiu nem érez semmit,nem lesz nyálas a farka,a csaj a gumit szopja...ez kinek jó? a gumi élvezi???
2011. febr. 10. 13:06
 14/40 anonim ***** válasza:

Ha a csaj megalázónak tartja számára h "cumizzon" akkor miért várja el hogy kinyaljuk? :D

Nekünk meg kell alázni magunkat.. :D Egyébként ízlés dolga, van aki szereti van aki nem.. szerintem ha idáig eljuttok meg lehet beszélni ezt..

2011. febr. 10. 13:10
 15/40 anonim ***** válasza:
57%

Kedves 19/L! Nálad lehet hozzátartozik, de ne te ítélkezz már mások felett légyszíves, és ne határozd már meg, hogy más ember mit szeressen és mit ne, és főleg a stílusodon változtass!

/12:33/

2011. febr. 10. 13:10
 16/40 A kérdező kommentje:

a barátnőm kőkeményen elzárkózik tőle. nem kéri azt se hogy tegyem neki.

nekem meg ez így nem jó.

a válaszaitokból azt szűrtem le, hogy egy szemét vagyok, aki nem érdemli meg a lányt. és hogy nem lehetnek igényeim.

2011. febr. 10. 13:14
 17/40 anonim válasza:
91%
Figyelj az a leg fontosabb hogy ne erőszakos ezen a témán. Időnként persze mondjad hogy neked is jól esne. Próbáld meg vele úgy hogy ő a takaró alatt van mert akkor nem lesz neki annyira ciki. Ja és te is viszonozd neki.Megládod majd menni fog tapasztalat. 25/N
2011. febr. 10. 13:17
 18/40 Tomika90 ***** válasza:
44%
kérdező, egyáltalán nem vagy erőszakos csak igényled a cidát...ennyi.Barátnőd vajon mit szólna ha nem nyalnád ki soha de még csak a pináját se nagyon fogosnád mert olyan "megalázó"...a szex fontos eleme a kapcsolatnak és ha valami hiányzik akkor lépj mert idővel ugyis félrelépnél...én ezt tenném legalább is
2011. febr. 10. 13:21
 19/40 A kérdező kommentje:

Én mondom, hogy jól esne, de megmondta, hogy soha nem. Ez változni úgyse fog. Miért változna? Undorodik tőle. Nyilvánvalóan nem erőltetem, az csak rosszat szülne.

Én nagyon szívesen csinálom neki. Nem undorodom tőle. Sőt nagyon vonz.

Nekem se így nem jó, de szakítani se lenne jó, mert lelkifurdalásom lenne, és hiányozna. De nekem így egyszerűen hiányos a szex és kész. Én meg ÍGY vagyok programozva. Szar érzés, hogy emiatt selejtnek kell éreznem magam.

2011. febr. 10. 13:22
 20/40 anonim ***** válasza:
45%

19 /L vagyok ismét.Úgygondolom nem írtam semmi bántót,a prűd szó nem az.

Magyarázza el nekem valaki,hogy az orális szexben mit talál undorítónak.Annak sem íze,sem szaga nincs.(Egy tisztántartott péniszről beszélek most)Nem okoz fájdalmat a nőnek és semmi egyéb.Az análist maximálisan megértem ha egy nő nem akarja..bár én azzal is úgyvoltam,hogy kipróbáltuk ,nemtetszett,nemcsináltuk többet..de ez mástészta mert fájdalmat okoz.Gondolom azok a nők akik nem kényeztetik orálisan a párjukat,még ki sem próbálták....Szerintem a kipróbálásig elkéne jutni,és ha nemtetszik akkor nemcsinálni..viszont felkellene már fogni,hogy egy férfinek igényei vannak kedves hölgyeim.Mitszólnátok hozzá ha a párotok aztmondaná,hogy nem nyal ki benneteket,vagy nem simogat azon a részen a kezével,mert az neki undorító?Vagy nem teszi be ,mert ő nemkedveli a hagyományos szexet?Ilyenkor mit csinálnátok?hoppon maradnátok...sem szex,sem simogatás..Valószínűleg kilennétek akadva,akár el is hagynátok.

2011. febr. 10. 13:23
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!