Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van, aki ízesített óvszerben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van, aki ízesített óvszerben se hajlandó a párját orálisan kielégíteni?

Figyelt kérdés
Mert ha van, arra már tényleg nem tudok mit mondani.
2011. febr. 10. 11:40
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
66%
Igen, én úgy sem szeretném kinyalni a barátnőmet, hogy közben egy ízesített óvszer van rajtam.
2011. febr. 10. 11:43
 2/40 anonim ***** válasza:
Biztosan van, de aki így sem hajlandó akkor ő alapból nem akarja az orálisat!
2011. febr. 10. 11:43
 3/40 A kérdező kommentje:

oké. és ízesített óvszerben miért nem lehet??

erre igazán nem mondható, hogy undorító. nem érzi se a péniszt, se a spermát. ellenben a fiú megkapja, amit szeretett volna.

lehet, velem van a baj, de aki ezt se hajlandó megtenni, az a furcsa. és nem én.

2011. febr. 10. 11:52
 4/40 anonim ***** válasza:
86%
Én sehogy sem teszem, mert nem szeretem. Egyszerűen nem szeretem. Elmagyarázni sem lehet
2011. febr. 10. 11:52
 5/40 anonim ***** válasza:
100%
attol mert vki nem akar szopni, miert lenne furcsa? A gumi akkor is gumi, ha izesitett.. Nem jo..
2011. febr. 10. 11:54
 6/40 anonim ***** válasza:
100%

11:43 vagyok

Attól, hogy a lány nem akarja az orálisat még nem fura, elkell fogadni, hogy van akiknek ez gusztustalan, és megalázónak érzi.

Ne úgy válasszon már az ember párt magának könyörgöm, hogy mi az amit megtesz és mi az amit nem szexben.

2011. febr. 10. 11:55
 7/40 A kérdező kommentje:
nekem furcsa. és ezt meg én nem tudom elmagyarázni. nem bírom felfogni és kész.
2011. febr. 10. 11:56
 8/40 A kérdező kommentje:
asszem jobb ha én akkor egyáltalán nem választok párt. nem vagyok rá alkalmas.
2011. febr. 10. 11:57
 9/40 anonim ***** válasza:

Én csak az elején használtam gumit mikor a barátnőm orálisan csinálta. Akkor használtunk ízesítettet is,de azt mondta hogy szinte semmiben nem különbözik attól mintha egy "hagyományos" gumi lett volna rajtam. Azt mondta nem nagyon volt pl. eper íze.

Igaz ez csak az elején volt, azóta a teljes együttlétek gumi nélkül zajlanak :)

F/25

2011. febr. 10. 11:57
 10/40 anonim ***** válasza:
100%

Engem pl nemcsak kimondottan az ízek zavarnak, hanem, ha úgy tetszik, maga az egész szituáció, folyamat, helyzet, pont úgy ahogy a lábujját sem szopogatnám senkinek, se tisztán, se zokniban, sehogy sem.:)

Ha Te ezt nem tudod megérteni, nem baj, különbözőek vagyunk, én meg nem tudom megérteni, hogy lehet, hogy valaki nem imádja pl a krumplipürét, de elfogadom és nem pörgök rajta, sőt igazándiből nem is érdekel.

2011. febr. 10. 12:33
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!