Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A keresztények tényleg az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A keresztények tényleg az anál szexet részesítik előnybe, mert ott nincs fogantatás?

Figyelt kérdés
2009. febr. 10. 16:13
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
51%

"Azért pontoztak le, mert hülyeségeket írsz folyamatosan. Csináld akivel, ahogyan és ahányszor akarod, de ne gyere ide zöldségeket írkálni!

Én sem szeretem az anált, és szoktunk nem termékeny időszakban is szeretkezni, nem hinném, h ez bűn lenne."

PONTOSAN!!

Mellesleg a kedves történész kollégának/kolleginának írom, hogy neki pedig fogalmazásbeli problémái vannak, mert első olvasatra nehezen értelmezhető, amit írt...bocs, én meg az irodalmat szeretem:)

És legyen szíves minden vallású kissé toleránsabbnak lenni a másikkal, nem kell itt senkit lepontozni.

Mellesleg csinálja mindenki úgy, ahogy akarja. Nyilván elég sok keresztény élvezi az anált, de nem azért teszi, hogy ne szülessen belőle gyermek...

2009. febr. 11. 18:58
 22/25 anonim ***** válasza:
irodalomból emelt érettségit tettem, ha nehezen érthető akkor valószínűleg azért, mert túl sokat filozofálok és minél inkább próbálok megmagyarázni valamit, annál bonyolultabb lesz... majd megpróbálok egy primitívebb hiszékeny, egyszerű emberi szintet megütni...bocs... de ha szereted az irodalmat, neked érteni kellene
2009. febr. 12. 08:01
 23/25 anonim ***** válasza:
45%

hehe...az emelt szintű irodalom érettségi elég primitív...

Ne ezzel dicsekedj.

Mellesleg nevetségessé teszed magad, ha továbbra is itt veszekedsz, ahelyett, hogy végre normálisan elolvasnád azt a 'könyvet', amire annyit utalgatsz, de gondolom ki se nyitottad még...Vagy ha igen, akkor neked voltak szövegértési problémáid, ha nem fogtad fel a lényegét.

Én nem kényszerítem senkire a hitemet, mert ez egy személyes dolog, nekem szóló. De azt nem tűröm el, hogy valaki bármilyen módon is sértegesse a vallásomat(bár nem vagyok nagyon vallásos, inkább csak istenhívő).

2009. febr. 12. 11:23
 24/25 anonim ***** válasza:
0%
én nem sértegettem senkit, csak rákérdeztem egy két hatalmas ellentmondásra a vallásotokban(pl templom)... de természetesen senki sem adott rá ésszerű magyarázatot. Birkamód mentek néhány ember után akik hirdetik az igét...és honnan tudjátok, h nem e valami idióta találta ki az egészet unalmában vagy 1000 éve, és most jót röhögne rajta, hogy mennyi marha bevette... hát én is jót röhögök :) maradjatok csak ilyen naivak
2009. febr. 12. 12:03
 25/25 anonim ***** válasza:

12:03

Írsz nekem privit, és bármilyen kérdésre válaszolok.

2009. febr. 12. 12:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!