Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A keresztények tényleg az anál szexet részesítik előnybe, mert ott nincs fogantatás?
"Azért pontoztak le, mert hülyeségeket írsz folyamatosan. Csináld akivel, ahogyan és ahányszor akarod, de ne gyere ide zöldségeket írkálni!
Én sem szeretem az anált, és szoktunk nem termékeny időszakban is szeretkezni, nem hinném, h ez bűn lenne."
PONTOSAN!!
Mellesleg a kedves történész kollégának/kolleginának írom, hogy neki pedig fogalmazásbeli problémái vannak, mert első olvasatra nehezen értelmezhető, amit írt...bocs, én meg az irodalmat szeretem:)
És legyen szíves minden vallású kissé toleránsabbnak lenni a másikkal, nem kell itt senkit lepontozni.
Mellesleg csinálja mindenki úgy, ahogy akarja. Nyilván elég sok keresztény élvezi az anált, de nem azért teszi, hogy ne szülessen belőle gyermek...
hehe...az emelt szintű irodalom érettségi elég primitív...
Ne ezzel dicsekedj.
Mellesleg nevetségessé teszed magad, ha továbbra is itt veszekedsz, ahelyett, hogy végre normálisan elolvasnád azt a 'könyvet', amire annyit utalgatsz, de gondolom ki se nyitottad még...Vagy ha igen, akkor neked voltak szövegértési problémáid, ha nem fogtad fel a lényegét.
Én nem kényszerítem senkire a hitemet, mert ez egy személyes dolog, nekem szóló. De azt nem tűröm el, hogy valaki bármilyen módon is sértegesse a vallásomat(bár nem vagyok nagyon vallásos, inkább csak istenhívő).
12:03
Írsz nekem privit, és bármilyen kérdésre válaszolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!