Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A keresztények tényleg az anál szexet részesítik előnybe, mert ott nincs fogantatás?
Figyelt kérdés
2009. febr. 10. 16:13
11/25 anonim válasza:
19:33
khm...az anál is szex...
csak más lyuk
12/25 anonim válasza:
tudomXD csak siettem már irni gondoltam ugyis tudja majd értelmezni:XD
13/25 anonim válasza:
Ezt a hülye kérdést :D
Amúgy a hivatalos keresztény álláspont, hogy csak az a szex az elfogadható, ahol a megtermékenyülésnek van esélye. Az análnál nincs, szóval hivatalosan nem elfogadható.
14/25 anonim válasza:
hűha... a jóságos keresztyének az Úrn nevében lepontoznak? nevetségesek vagytok...kb ilyen volt a boszorkányüldözés a középkorban, aki nem olyan mint ti, az már biztos rossz...
15/25 anonim válasza:
Azért pontoztak le, mert hülyeségeket írsz folyamatosan. Csináld akivel, ahogyan és ahányszor akarod, de ne gyere ide zöldségeket írkálni!
Én sem szeretem az anált, és szoktunk nem termékeny időszakban is szeretkezni, nem hinném, h ez bűn lenne.
16/25 anonim válasza:
olvastatok már történelem könyvet? nem fogja fel senki, hogy a középkori véleményt írtam le? ennyire értetlenek vagytok? akkor a tankönyvekben zöldségek vannak? történész hallgató vagyok, csak a puszta tényeket írtam, de szerintem a biblia sokkal nagyobb zöldségeket ír, mint egy tudományos szakkönyv, már ne haragudj...az úúúúr bocsássa meg tudatlanságod és műveletenséged
17/25 anonim válasza:
uhh..inkább ne írtad volna ezt oda! Szép ki történész hallgató lehetsz! Hol van a Bibliában leírva, h ne szedj fogamzásgátlót és ne használj óvszert? Meg h misszionárius pózban szeretkezz? Olvasd már el a kommentjeidet!! Te a mostani keresztény felfogásról írsz (és arról is hülyeséget), nem a több száz évvel ezelőttiről! Eszem megáll
18/25 anonim válasza:
én keresztény avgyok és szeretem az anált....mindenki csinálja ugy a szexet ahogy enki jol esik vallástol függetlenül
19/25 anonim válasza:
te jobban tudod, h én mikori kereszténységre gondolok? gondolatolvasó vagy?... kb harmadjára írom le, h a középkorról írtam, olvasd már el könyörgöm, ezt egy szakkönyvben olvastam, mert érdekelt a középkori keresztény felfogás...
20/25 anonim válasza:
Azt én értem, de az írásodban mégis a mai keresztényeket ítéled el, nekik szólsz be. De tudod mit: HAGYJUK
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!