Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek meg lehet bízni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek meg lehet bízni valakiben, aki telefonbeszélgetés során mindig úgy teszi le a telefont, hogy majd hívlak? és hív is csak 5-6 órával később, mert munkamániás.

Figyelt kérdés
Szeretnék szeretkezni az illetővel,de ha utána nem hívna fel akkor belehalnék.Nem tudom mit tegyek.Szerintetek?
2011. febr. 10. 00:34
 1/2 anonim ***** válasza:

5-6 órával később? Mi ezzel a baj? Még ha napokkal vagy hetekkel később hívna probléma lehetne.

Esetleg kérd meg hogy a majd-ot konkretizálja és időpontot mondjon, ne pedig majdot.

Szerintem feküdj le vele.

Ha úgysem fog felhívni, akkor legalább volt egy jó estéd és nem kell tovább ezen idegeskedned, ha meg felhív, akkor meg minden rendben.

A munkamánia szerintem nem rossz. Hidd el hogy ha tényleg minden órában felhívna, akkor egy idő után idegesítene hogy folyton a nyakadon van és lehet le sem akarnák vele feküdni.

2011. febr. 10. 00:53
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ.A probléma csak ott van,hogy úgy érzem én mindig háttérbe szorulok,a munkája mellett.Folyton csak ígérget,hogy elmegyünk ide-oda meg hogy találkozunk én meg beleőszülök a várakozásba:(tudom,hogy szeret,de több időt kéne együtt töltenünk.Lassan két hete nem láttam oké.hogy tanul meg dolgozik,de akkor is .Mindenkinek arra van ideje amire szeretné,agy nem így van?Minden nap beszélünk telón,de az nem ugyanaz.
2011. febr. 10. 06:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!