Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak alkalmit kapcsolatok manapság?
Figyelt kérdés
Csak alkalmit lehetséges?
Ha csak alkalmi,vagy pár éjszakás kapcsolatra keres az ember lányt,akkor ilyen lányokat hol lehet találni?Van olyan lány akit amúgy az ilyen érdekel is?
(Nem,NEM KURVÁKRÓL lenne szó)
HAnem ez a kölcsönös szex-kapcsolat..
Szerintetetk ilyen lányokat lehet manapság még találni?Aki még nem akar pl komolyat,de a testi szükséglet megvan.
2011. febr. 9. 22:55
1/15 anonim válasza:
fake...
Hol laksz te??
Oda költözhetek???
Kocka vagy esetleg, aki csak játszik???
Menj discoba, ott sok az ilyen k..va...
Egyébként sok ilyen lány van, aki "ki akarja élni magát"
3/15 anonim válasza:
Ezen már én is gondolkoztam, akartam is írni, hé várj te nem én vagy? Mondjuk én most randiztam 2x egy lánnyal, és már tisztelem annyira hogy ne kezdjek el ilyen irányban tájékozódni, pedig elég hideg az ágyam esténkén, de őt nem kérhetem hogy melegítse fel velem.
4/15 anonim válasza:
Én ilyen lány vagyok, meg is van erre a két-három "bejáratott" partnerem. Sztem ebben semmi rossz nincs. Aki k*rvának gondol, az meg így járt:D
20/L
5/15 anonim válasza:
23:18, én is lehetek a partnered? :P:$
6/15 anonim válasza:
Juan, nem úgy van az csak:D
20/L
9/15 anonim válasza:
ezt jól megmondtad(Y) agyoniskolázott...XD
10/15 anonim válasza:
A kurv@k azért kérnek pénzt érte, mert nem élvezetből teszik és/vagy alacsony az intelligenciájuk, és másra nem képesek,..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!