Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belefér egy komoly kapcsolatba a hármas szex?
Én (23/l) azon a véleményen vagyok, hogy másik nő nem jöhet, nehogy már a szemem láttára csaljon meg a párom. Másrészt nem vagyok biszexuális. Másik pasi nem jöhet, mivel csak egyet szerethetek és csak olyannal létesítek szexuális kapcsolatot, akikhez érzelmi szálak fűznek. Márpedig 2 pasit sosem fogok egyszerre szeretni.
Légyszi írjátok oda a nemeteket és korotokat. Köszi!
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Úgy látom szinte mindenki elítéli ezt a dolgot, és korombeliek körében is sokan így vannak vele. Ezek szerint nincs baj a gondolkozásommal. Persze rám lehet sütni, hogy konzervatív vagyok, de nem érdekel e tekintetben mások véleménye.
Azért kérdeztem rá, mert volt egy párom, aki nem rég szakított. 5 hónapig voltunk együtt távkapcsiban. Én azt hittem, ez egy komoly kapcsolat. Nekem ő volt az első...
Még beszélgetünk dolgokról, többek között szexről is. Elmondta, hogy neki ez egy vágya. Én elmondtam a véleményem, amit itt is leírtam. Természetesen ő más véleményen van. 24 éves és úgy gondolja semmi értelme elfojtani a vágyait, mert a kapcsolat rovására mehet. Mert attól, hogy elfojtja, a vágy ugyanúgy megmarad és máshol kezd keresgélni (ami nem értem, miért törvényszerű).
Hatalmasat csalódtam benne. Úgy hiszem, aki így gondolkozik, nem érett egy komoly kapcsolatra. Hozzáteszem, előttem 2 kapcsolata volt (2 és 4 éves) és miután szakított velem, bejelentette kalandokat akar. Ki akarja élni magát, mert úgyis megcsalná a párját, mert nem élte még ki magát. Tehát 2 komoly kapcsolata után én lettem az első áldozat...Én voltam az 1. strigulája a kalandjaiban. A probléma annyi, hogy én valóban szerettem és azt hittem ő is. Neki adtam a szüzességem, utána el is hagyott pár hétre rá...
Életem legnagyobb hibáját követtem el azzal, hogy megbíztam benne. Szánalmas féregnek tartom, pont olyan, mint a többi, aki csak a farkával gondolkozik. Az ártatlan kisfiús külső egy rothadó belsőt rejtett...csak sajnos későn jöttem rá :( Csak sajnos már nem csinálhatom vissza :( :( :(
Én egyszer próbáltam ki, akkor annyira nem volt rossz.
De utána baromi szar érzés volt, szal nem ajánlom.
20/F
Van aki legális megcsalásnak hívja ezt a dolgot. Lehet, hogy van benne valami. De kérdezem én melyik a jobb? A "legális" megcsalás, ahol ott vagy te is és nem csak nézed, hanem élvezed is. Vagy a hátad mögött megcsalnak. Nagyon senki ne ringassa magát álomvilágban, hogy a párja nem kacsintgat más felé.
Még mindig 28F
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!