Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belefér egy komoly kapcsolatba a hármas szex?
Én (23/l) azon a véleményen vagyok, hogy másik nő nem jöhet, nehogy már a szemem láttára csaljon meg a párom. Másrészt nem vagyok biszexuális. Másik pasi nem jöhet, mivel csak egyet szerethetek és csak olyannal létesítek szexuális kapcsolatot, akikhez érzelmi szálak fűznek. Márpedig 2 pasit sosem fogok egyszerre szeretni.
Légyszi írjátok oda a nemeteket és korotokat. Köszi!
szerintem NEM
a szerelem önző, nem osztoznék a páromon soha senkivel, mert megenne a féltékenység - és a szerelmemet se hoznám olyan helyzetbe, hogy a szeme láttára mással csináljam
28/L
Egy komoly kapcsoltaban nincs helye harmadik félnek.
33f
Annak van helye MINDEN kapcsolatban, ami MINDKÉT félnek jó. Ha csak az egyik félnek jó, akkor ott adott egy egoista (nem szeret) és egy megalkuvó (szerelemféltésből, de milyen szerelem az, amihez ez kell???)
Ha mindkét félnek jó, attól a kapcsolat még lehet komoly.
Személyes: nekem nem igényem az ilyesmi. 35 és nő.
az előző válaszolóval értek egyet, ha mindketten igénylik, csinálják, nem itélem el őket ha befogadják a 3.at... bár ha utána megromlik a kapcsolat, azon nagyon nem csodálkoznék, ezért a NEM válasz felé hajlok. de nincs kizárva hogy ettől még működhet ugyanolyan komolyan, ha mindkét félugyanazon a véleményen van.
Én személy szerint nem tudnám elképzelni. 21_lány
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!