Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 18éves lány vagyok. Soha nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18éves lány vagyok. Soha nem nyultam magamhoz, de a barátom ujjazás közben azt mondta h van ott nekem valami, aminek szerinte nem kellene ott lenni. Segitenetek?

Figyelt kérdés
Igy felnyultam magamnak es ereztem valami gömb alaku dolgot,amit ha megbirizgálok egész a hasamig érzem.Azt szeretnem kerdezni h ez valamelyik szervem e vagy valami rendellenesség.Forduljak e nőgyogyaszhoz...?
2009. jan. 25. 16:49
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
68%
MÉHSZÁJ!
2009. jan. 25. 18:30
 12/20 A kérdező kommentje:
Szó sincs arról,h szűz vagyok...Rendszeres sexuális életet élek...
2009. jan. 25. 18:56
 13/20 A kérdező kommentje:
Nem vagyok szűz...rendszeres sexuális életet élek.Annyi h nem tudok csak kézzel elmenni....de ez nem csak velem van igy.
2009. jan. 25. 18:58
 14/20 anonim ***** válasza:
csak nem megtaláltad a G-pontodat?;)
2009. jan. 25. 20:55
 15/20 anonim ***** válasza:
méhszáj??????:-) Ez jó! Azért ha a méhszáját birizgálná, szerintem eléggé fájna. Legalábbis magamból indulok ki és abból, ha a párom szex közben eléri akkor csillagokat látok. Na jó, azért ennyire nem, de eléggé fájdalmas sztem.
2009. jan. 25. 22:04
 16/20 anonim ***** válasza:
57%

Így van, az nem a méhszájad!

Hogy lenne!???

Aki ennyire nem tudja mit beszél miért ír választ?????????

Aki továbbra is azt gondolja, h kis hölgy a méhszáját érzi annak valószínűleg nem sok fogalma van a női testről, ahogy a barátnak sincs!!!

Az drágám a G-pontod!!!

Nagyon jó dolgokat művelhettek vele!

És nézzetek meg sexuális felvilágosító videókat a pároddal. Vannak olyanok amikor közösülés közben kamerát vezetnek a hüvelybe, nagyon tanulságos lehet!

És ne félj magadhoz nyúlni, az TE magad vagy!!!

Mitől tartasz?

2009. jan. 25. 22:27
 17/20 anonim ***** válasza:
Jééézusom az nem a G-pontod!A g-pont is a has felöli oldalon fent található szivacsos kis rész de amiről te beszélsz az nem a g-pont de nyugodj meg mert minden nőnek van
2009. jan. 28. 20:23
 18/20 anonim ***** válasza:

Utalónak utolsó előtti.

Nem mondta, h nem a has felől van!!!!

Sőőt, azt mondja egész a hasáig érzi....

2009. jan. 29. 09:57
 19/20 A kérdező kommentje:
Ahogy itt már olvastam-kb.1ujjnyira van és olyan dió alaku.Kb.
2009. jan. 30. 14:39
 20/20 anonim ***** válasza:
G-pont!!!!!!!!!!!!!!!
2009. jan. 31. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!