Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan dobhatnám fel a barátnö...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan dobhatnám fel a barátnömmel a szexuális kapcsolatunkat, már egy éve együt vagyunk és kezd unalmas lenni? ! Eléggé nyitott bármire, bárhol!

Figyelt kérdés
2009. jan. 13. 17:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
71%
Találj ki új pózokat, vegyél neki szexi fehérnemüt, hálóinget, esetleg térj be egy szexshopba, szerintem az eladó készséges lesz.
2009. jan. 13. 17:47
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát.. ha elég nyitott bármire, bárhol, akkor nem nagyon értem hogy lehet unalmas a szex köztetek!

Vagy ötletetek nincs? Ti ismeritek magatokat és a másikat, hogy kinek mi a jó..stb.

Elég nehéz így tanácsot adni!

Az ötletek tárháza szinte kimeríthetetlen!

Helyszín: kocsiban, természetben, este kilátóban, akár más helységben lakáson belül..stb. (a mosógépet tudom ajánlani, amikor centrifugál) :)

Póz: minél többet próbáljatok ki, szerepjátékok, esetleg segédeszközök..stb.

Nyalánkságok, természetesen a másik testéről fogyasztva..

Masszázs...

És még sorolhatnám!

Nos?? Válasszatok!

Sok sikert!! :)

2009. jan. 13. 17:48
 3/14 A kérdező kommentje:
2dik válaszoló: Ö igen elég nyitott de én nem !!! Ö már csinálta liftbe szökökutban is , iskolába is ... de én még csak ágyban !!! Én cikinek tartom ha valaki meglátna !! Pl a kocsiba probáltuk már de még fel sem állt !! pedig izgulok a testére !!! A masszást imádja attól beindul !!
2009. jan. 13. 17:57
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Új pózok:

[link]

[link]

Segédeszközök:

[link]

Ezekkel jól eljátszhattok :) Különösen a vibrátor jó móka. Kicsi, de erős :) Csak vigyázzatok, nehogy eltűnjön vmelyik a barátnődben a nagy hevességben! :) (én megjártam, mert becsúszott...)

Szokatlan helyszínek:

[link]

2009. jan. 13. 18:06
 5/14 A kérdező kommentje:
és hogy tudtad kiszedni ???
2009. jan. 13. 18:09
 6/14 A kérdező kommentje:
húú megnéztem az oldalakat hát támadt egy két ötletem , már alig vérom a pénteket !
2009. jan. 13. 18:28
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Elég nehezen...2 ujjal és erős haspréseléssel... Az egyik anális játékszer...azzal történt. A párom kicsit hevesen ujjazott közben és véletlenül benyomta... Szóval ezzel nagyon vigyázni kell. Tökre bepánikoltam, a párom jobban megőrizte a nyugalmát. Végülis sikerült kiszedni a párom segítségével... Azóta jóval nagyobb figyelemmel használjuk. Gondolhatod...rögtön a felavatásnál történt... Nem is lett a kedvenc játékszerem :)
2009. jan. 13. 18:30
 8/14 anonim ***** válasza:
Örülök,hogy hasznosnak véled a linkeket! Jó szórakozást! :)
2009. jan. 13. 18:32
 9/14 A kérdező kommentje:
te szereted az anális játékokat ?? azt minden csaj szereti ?? de mit csináljak kezdjem el simogatni a v. bél nyilását esetleg nyalni ??
2009. jan. 13. 18:34
 10/14 anonim ***** válasza:
83%
Ha egy év alatt meguntad...mi lesz ha feleséged lesz?:)Amugy nem nem minden lány szereti ha seggébe dugnak egy nagy....ha meg nyalod hát...ott mosakodás után is bőven van baci:S
2009. jan. 13. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!